Landstede


Kringloopbedrijven steeds professioneler

Noggus&Noggus in Dalfsen en Kringloopbedrijf Vechtgoed in Ommen, beiden onderdeel van Landstede, trekken steeds meer bezoekers: zon 75.000. Dit blijkt uit het Jaarbericht 2005 van beide kringloopbedrijven dat deze maand verschijnt.

Tegelijk zorgt die groei ervoor dat de bedrijven professioneler, maar ook commerciëler moeten gaan werken. Daarbij is commercieel zijn - oftewel geld verdienen niet een doel op zich, maar wel een middel om ideële doelstellingen - het hergebruiken van overbodige gebruiksvoorwerpen - te verwezenlijken.

Internet
Ook het verder uitbouwen van de website past binnen het beleid van professioneler en commerciëler werken. De website www.noggusennoggus.nl is sinds augustus 2004 (toen de site on line ging) door ruim 32.000 bezoekers bezocht. En nog dagelijks stijgt dat aantal: van 40 per dag in 2004 tot ruim 100 in april 2006. Na de homepage zijn de Schatkamer, Vestigingen en Online-veiling de meest bekeken paginas.

Zelf klanten zoeken
Noggus&Noggus gaat internet ook steeds meer benutten om zelf klanten te zoeken. Een mogelijkheid is om via sites als marktplaats.nl specifieke goederen aan te bieden.

Huisstijl aangepast
Om de herkenbaarheid te verbeteren, wordt de locatie Vechtgoed dit jaar aangepast naar de huisstijl van Noggus&Noggus. Zo verandert de naam van de locatie Vechtgoed in Noggus&Noggus Ommen. Ook is een grondige verbouwing van het pand nodig.

Website Noggus&Noggus