Ingezonden persbericht


Persbericht

Ouderkerk aan de Amstel / Assen, april 2006

TT Circuit Assen en Top Sports Group starten samenwerking

Het TT Circuit Assen en sportmarketingbureau Top Sports Group uit Ouderkerk aan de Amstel, gaan een samenwerkingsverband aan. Doelstelling van de overeenkomst is om de commerciële mogelijkheden van het TT Circuit Assen verder te ontwikkelen en exploiteren. Ook willen partijen het TT Circuit Assen nadrukkelijker op de Nederlandse kaart zetten als 'multifunctioneel platform'.

De Top Sports Group, waar onder andere ook Inter Football (bordreclame en sponsoring in het betaalde voetbal), Nr. 10 (begeleiding en management van topsporters) en Qualitime (reclamebureau in sportmarketing en consultancy) onder vallen, is al meer dan 30 jaar actief in de internationale sportmarketing en zal haar expertise op dit gebied aanwenden om in nauwe samenwerking met het beroemdste motorsportcircuit van Europa de uitstraling van en reclamemogelijkheden op het TT Circuit Assen te laten expanderen.

Het TT Circuit Assen, waar sinds 1925 onafgebroken op de traditionele laatste zaterdag in juni de Dutch TT wordt verreden, is een fenomeen in de wereld van de (inter-) nationale motorsport, met méérdere jaarlijkse hoogtepunten, zoals ook het WK Superbike, WK 500 km races, Truckstar Festival en nog scala van 20 overige evenementen.

"Het TT Circuit Assen heeft desondanks trekjes van een verborgen parel: het is één van de meest geavanceerde evenementen locaties van Nederland, maar te weinig mensen weten dit! Daarnaast is het circuit commercieel gezien klaar voor groei. Uitdagingen genoeg dus en dan hebben we nog niet eens de komst (volgend jaar) van de TT World genoemd", stelt Ivo Abels van de Top Sports Group. De samenwerking wordt in eerste instantie aangegaan voor de duur van 2 jaar.

Fotobijschrift:

Tijdens de drukbezochte personferenmtie van het TT Circuit Assen tekende namens Top Sports Group mevr. Daphne de Vos (midden) de overeenkomst met TT Circuit Assen voorzitter Jos Vaessen (r) en TT vice-voorziiter Arjan Bos (l) .

*******

Als bijlage treft u de exposure mogelijkheden op het TT Circuit Assen in een pdf-document

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot onderstaande adressen:

Top Sports Group B.V.

Ivo Abels (Account Manager)

Postbus 60, 1190 AB Ouderkerk aan de Amstel

Tel: + 31 (0)20 3162856

Fax: + 31 (0)20 4965017

Mobile: + 31 (0)651539491

Email: i.abels@topsportsgroup.nl

Website : www.topsportsgroup.com

TT Circuit Assen

Willem Lute (Press Oficer, Marketing & PR)

Postbus 150, 9400 AD Assen

Tel: + 31 (0)592-380380

Fax: + 31 (0)592-356911

Mobile: + 31 (0)6 53460621

Email: w.lute@tt-assen.com

Website : www.tt-assen.com