Ingezonden persbericht

Gemeenschap Emmanuel

Paasdriedaagse voor jongeren (17-30 jaar)

Paas3Daagse in Nijmegen
(13-16 april 2006)

Ook dit jaar organiseren de jongeren van de Gemeenschap Emmanuel in samenwerking met de Maria-Geboorteparochie in Nijmegen weer een Paas3daagse. Het is een unieke retraite voor jongeren die je een keer moet meemaken. Je bent van harte uitgenodigd om het grootste feest van het christendom mee te beleven: Pasen!

Dit jaar luidt het thema van de driedaagse: He's alive! Dat is wat we uiteindelijk met Pasen vieren: God leeft! We worden uitgedaagd om onze persoonlijke relatie met Jezus te vernieuwen, om ons in Hem te verdiepen, om ons geloof levend te houden.

Vele jongeren komen jaarlijks terug naar Nijmegen om samen het Paasfeest op een onvergetelijke wijze te vieren. Dit mag je gewoon niet missen!

De kosten bedragen ¤ 40,00 (all-inn) en kun je ter plekke voldoen. Logies wordt verzorgd door gastgezinnen van de Maria-Geboorteparochie.

De Gemeenschap Emmanuel is een katholieke Gemeenschap waarin alle levensstaten vertegenwoordigd zijn (gehuwden, ongehuwden, mannelijke en vrouwelijke toegewijden in het celibaat) en kent een spiritualiteit van aanbidding, compassie en evangelisatie

http://www.emmanuelnederland.nl