Gemeente Bernheze


Nationale Sportweek 2006: doe mee!

We weten allemaal dat sporten gezond is en veel mensen het leuk vinden. Met sporten kun je ook meer sociale contacten krijgen. Toch zijn nog steeds niet genoeg Nederlanders voldoende actief bezig. Daarom is de Nationale Sportweek in het leven geroepen. Van 14 tot en met 22 april 2006 staat heel Nederland weer in het teken van sport met wedstrijden, toernooien, demonstraties en heel veel andere sportactiviteiten door het hele land. Doe ook mee en zet je sport in de schijnwerper!

Belangrijk
De gemeente Bernheze vindt bewegen en sporten ook van groot belang. Niet alleen voor de gezondheid maar ook voor de gezelligheid. Daarom wil de gemeente dat er veel activiteiten plaatsvinden om mensen te stimuleren om (meer) te gaan bewegen. De Nationale Sportweek 2006 beidt daarvoor een uitstekende gelegenheid. Bovendien kunnen de lokale sportverenigingen zich op een manier presenteren zodat mensen zich gaan interesseren voor hun sport.

Meld je aan
Hoe meer mensen meedoen, hoe groter het aanbod van sportactiviteiten, hoe groter het succes van de Nationale Sportweek. Het is een mooie kans om jouw sport of club lokaal extra onder de aandacht te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een open dag, een open training, kennismakingsles of clinic. Ook kun je denken aan een leuke actie samen met een school. Dus organiseer een mooi evenement en meld je aan op de website van de Nationale Sportweek: www.nationalesportweek.nl.