29
30
31
/> Maart 2006

Avonturenpark Hellendoorn trakteert jong en oud op twee nieuwe avonturen
Vanaf 14 april (Goede Vrijdag) één groot, spannend verjaardagsfeest Avonturenpark Hellendoorn viert in 2006 zijn 70-ste verjaardag en trakteert op maar liefst twee nieuwe avonturen. De zweefmolen Piraat Enterhaak en het waterballonnenspel Ballon Kanon hebben hun plek veroverd tussen de bekende wildwaterbanen en achtbanen. Vanaf 14 april (Goede Vrijdag) opent het familiepark zijn poorten voor het nieuwe seizoen
Afbeelding
In 2006 kun je in Avonturenpark Hellendoorn op avontuur in een heel nieuw Piratengebied. Centraal in dit gebied bevindt zich Piraat Enterhaak, de nieuwe zweefmolen. Wie denk dat het hier om een rustig avontuur gaat, heeft het mis. Eenmaal op volle vaart, zweef je maar liefst acht meter boven de grond!

Waterkogels
Medio voorjaar opent Avonturenpark Hellendoorn het Ballon Kanon. Een spannend waterballonnenspel waarbij je met een grote katapult `waterkogels' af kunt vuren op je tegenstanders. Als een echte zeerover houdt je spetterende watergevechten. Het Ballon Kanon is uniek in Nederland.

Familievoorstellingen
Het Gouden Theater Paleis is in de maanden mei en juni goed gevuld met leuke familievoorstellingen. Kok Kareltje en zijn vrienden beleven weer doldwaze avonturen in een nieuwe show. Nationaal bekende artiesten zorgen voor een gevarieerd programma in dit knusse theater. Tijdens de Meet & Greets in het park ontmoet je tv-helden zoals Brum, Bob de Bouwer en SpongeBob. Kijk voor een overzicht op de evenementenkalender op de website van Avonturenpark Hellendoorn.

Heksendoorn
Nadat ze vorige jaar een recordaantal gasten hebben laten schrikken, hebben de heksen en het andere gespuis besloten om Avonturenpark Hellendoorn de hele maand oktober weer om te toveren tot Heksendoorn. Dus... kom maar langs als je durft

Informatie
Avonturenpark Hellendoorn is geopend van 14 april t/m 29 oktober van 10.00 tot 17.00 of 18.00 uur. Kijk voor de exacte openingsdagen- en tijden op de website: www.hellendoorn.nu. In de zomer van 30 juli t/m 20 augustus zelfs tot 19.00 uur. De entreeprijs vanaf 3 jaar is EUR 16,95 per persoon, in juli en augustus EUR 17,95 per persoon. Online entreekaarten kopen is extra voordelig: EUR 16,50 per persoon.

Over Avonturenpark Hellendoorn
Avonturenpark Hellendoorn is een familiepark speciaal voor jonge gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Het gevarieerde aanbod van attracties en shows maakt van een dagje uit een bijzondere familiebelevenis.

Franse groep
In 2001 is Avonturenpark Hellendoorn toegetreden tot het Franse Grévin et Compagnie. Deze groep is gespecialiseerd in Europese vrijetijds- en toeristische parken voor families. Zij telt jaarlijks meer dan 6 miljoen bezoekers en verenigd attractieparken met een bijzonder karakter die erg met de regionale en/of nationale markt zijn verbonden.