Persberichten Rijn&Venen, 10.30 uur

Utrecht, 14-04-2006

Poging overval

MAARSSEN Donderdag 13 april omstreeks 23.25 uur werd gepoogd een horecagelegenheid aan de Planetenbaan te overvallen.

Omstreeks genoemd tijdstip bedreigde een man met een wapen een personeelslid en vroeg om geld. Echter het personeelslid wist aan deze bedreiging te ontkomen, waarna de overvaller zijn poging opgaf. Hij ging er lopend vandoor in onbekende richting.

Het signalement: een blanke man van ongeveer 20 jaar oud, opvallend tenger postuur, zwarte jas. De overvaller had zijn hoofd gedeeltelijk bedekt. Eventuele getuige(n) worden gevraagd contact op te nemen met de politie, bureau Maarssen, telefoon 0900 8844.

Aangehouden voor mishandeling

MAARSSEN Een 24-jarige man uit Utrecht is donderdag 13 april omstreeks 18.00 uur aangehouden op verdenking van mishandeling. De man wordt ervan verdacht een 21-jarige vrouw te hebben geslagen waardoor zij letsel opliep aan haar hoofd.

De mishandeling vond plaats op de Maarssenbroekse Slag in de auto van de aangehouden man. Na de mishandeling vluchtte de vrouw de auto uit. Een bestuurder van een groene personenauto bood hulp aan en bracht haar in zijn auto naar het politiebureau. De politie wil graag in contact komen met deze bestuurder. Hij wordt gevraagd te bellen naar het bureau Maarssen, telefoon 0900 8844.

Nadat de vrouw aangifte had gedaan, werd de man aangehouden. De man is inmiddels in verzekering gesteld. Problemen in de relatiesfeer is vermoedelijk de oorzaak van de mishandeling.

Verkeerscontroles

WOERDEN Bij een verkeerscontrole donderdag 13 april tussen 12.00 en 12.30 uur op de Prins Hendrikkade zijn drie bestuurders bekeurd voor het negeren van de geslotenverklaring en één bestuurder kreeg een bekeuring omdat hij geen geldig rijbewijs had.

BREUKELEN/LOENEN/ABCOUDE Op de Straatweg, het Hoefijzer en de Molenweg zijn donderdag 13 april 15 bestuurders bekeurd voor diverse uiteenlopende verkeersovertredingen.