Verzamelberichten vrijdag

's-Hertogenbosch, 14-04-2006

Verdachte mishandeling aangehouden

s-Hertogenbosch Een 14 jarig meisje uit Ammerzoden is op 13 april 2006 aangehouden als verdachte van mishandeling van een 16 jarig meisje uit Vlijmen. Het slachtoffer werd omstreeks 15.40 uur op de Kooikersweg te Den Bosch tot stoppen gedwongen door een groepje jongeren en hierbij mishandelde het 14 jarige meisje het slachtoffer.

Korte tijd later kon de verdachte worden aangehouden. Ze is ingesloten.

Verdachte mishandeling aangehouden

s-Hertogenbosch Een 26 jarige man uit Vlijmen is op 14 april 2006 aangehouden ivm mishandeling. Een surveillance van de politie zag omstreeks 01.45 uur dat de verdachte op de Karrenstraat te Den Bosch een man sloeg. Hierop is de man aangehouden. Door zijn vrienden werd getracht de man te ontzetten. Hierbij werd een 27 jarige man uit Vlijmen aangehouden ivm bedreiging. Bij de aanhouding is door de politie gebruik gemaakt van pepperspray.

Rijden onder invloed

s-Hertogenbosch Tegen een 37 jarige automobilist uit Wijk en Aalburg is op 14 april 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 04.10 uur op de Vlijmenseweg te Den Bosch. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

Aanrijding letsel

Boxtel Bij een aanrijding op de Kruising Europalaan Nieuwland te Boxtel op 13 april 2006 omstreeks 22.30 uur is een 52 jarige automobilist uit Boxtel gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch. Het slachtoffer kreeg geen voorrang van een 38 jarige automobilist uit Boxtel.

Dodelijke steekpartij

Schijndel Op 13 april 2006 omstreeks 23.05 uur kreeg de politie melding van een steekpartij in een woning aan de Mozartstraat te Schijndel. Terplaatse trof de politie het lichaam aan van een 33 jarige vrouw, die aan de gevolgen van steekwonden was overleden. De 47 jarige partner van het slachtoffer is aangehouden. De oorzaak van de steekpartij ligt in de relationele sfeer. De man is inverzekering gesteld.

Verdachte mishandeling aangehouden

Oss Een 18 jarige jongen uit Oss is op 14 april 2006 aangehouden ivm mishandeling van een 19 jarige jongen uit Vinkel en een 17 jarige jongen uit Heesch. Omstreeks 00.40 uur kregen deze personen op de Eikenboomgaard te Oss een woordenwisseling, waarbij de slachtoffers werden geslagen.

Drie winkeldieven aangehouden

Mill De politie heeft donderdagmiddag op de Zuring in Cuijk drie winkeldieven aangehouden die gezamenlijk op pad waren geweest. Het betreft een 41-jarige vrouw uit Zierikzee en een 26-jarige vrouw en 30-jarige man uit Cuijk. De politie kwam het drietal op het spoor na een melding van een winkelier uit Mill. Het drietal was haar opgevallen vanwege hun gedrag tijdens het winkelen. Toen zij na het vertrek van de drie constateerde dat enkele kledingstukken waren weggenomen, alarmeerde ze de politie. Via het signalement en kenteken van de auto waarin het drietal was verdwenen, kon de politie hen later in Cuijk aanhouden. Ondertussen had de politie al meerdere meldingen ontvangen; het drietal bleek op het dievenpad en had ook diverse zaken uit andere winkels ontvreemd. Ze zijn in verzekering gesteld.

Auto weg na woninginbraak

Cuijk - Op de Aronskelk in Cuijk is in de nacht van donderdag op vrijdag een auto weggenomen. Het betreft een grijze Volkswagen Passat met het kenteken 93-SP-HP. De daders wisten de sleutels te bemachtigen door in te breken in de woning van de eigenaar.