Politie Gelderland-Midden

West-Veluwe Vallei

---

Drie auto's op elkaar, één gewonde

Publicatiedatum: 14-4-2006 11:22:35

Lunteren - Bij een botsing tussen drie auto's op de Barneveldseweg in Lunteren is donderdagmiddag één van de betrokken bestuurders gewond geraakt. Het gaat om een 20-jarige man uit Lunteren. Hij is met onbekend letsel naar het Ziekenhuis De Gelderse Vallei gebracht. Het ongeval gebeurde rond half vijf, toen een negentienjarige automobilist achterop een wachtende auto, bestuurd door een 38-jarige Lunterenaar botste. De Lunterenaar kwam daarbij met zijn wagen op de verkeerde weghelft terecht en botste op zijn beurt op een tegenligger, de 20-jarige man uit Lunteren. De overige twee bestuurders waren met de schrik vrijgekomen. Alledrie de auto's hadden schade opgelopen en moesten worden afgesleept. Door de verkeersongevallendienst wordt een onderzoek ingesteld naar de precieze toedracht van het ongeval. Alcoholgebruik bij de betrokken bestuurders werd uitgesloten, aldus de politie.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Jongen (18) aangehouden na huiselijk geweld

Publicatiedatum: 14-4-2006 11:22:06

Nijkerk - Een achttienjarige jongen uit de gemeente Nijkerk is donderdagmiddag in zijn ouderlijke woning door de politie aangehouden wegens huiselijk geweld. De knaap zou zijn ouders hebben bedreigd met geweld. Aanleiding tot de bedreiging zou ruzie over geld zijn. De ouders van de jongen waarschuwden de politie. Die hield de jongen, die nog in de woning was, aan. Ook in bijzijn van de agenten zou de jongen zijn ouders met de dood hebben bedreigd. De jongen is voor verhoor ingesloten.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Auto tegen boom, bestuurder ongedeerd

Publicatiedatum: 14-4-2006 11:21:23

Wageningen - Een 25-jarige automobilist uit Ede is donderdagavond met de schrik vrij gekomen nadat hij op de Kortenoord Allee met zijn auto tegen een boom was gereden. Zijn auto raakte wel zwaar beschadigd. Volgens de verklaring van de Edenaar wilde hij omstreeks half vijf met zijn auto over de Kortenoord Allee van de Ooststeeg in de richting van de kruising met de Nijenoord Allee en de Rijnsteeg. Tijdens het rijden kwam de man met twee wielen in de berm waarna hij de macht over het stuur verloor. Daarop botste de man tegen een boom. Aan de auto wordt een technisch onderzoek verricht. Volgens de politie was er geen sprake van drankgebruik.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606