Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District Achterhoek

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK

14 april 2006

Doetinchem - Politie zoekt getuigen mishandeling

Een 19-jarige Doetinchemmer is afgelopen dinsdagavond 11 april rond 22.10 uur op de Energieweg in Doetinchem door een nog onbekende man geslagen. De jongen stond met zijn fiets samen met een vriend op de Energiebrug toen een man die voorbijfietste de jongen een harde klap gaf. De man fietste snel weg richting de Keppelseweg. Het signalement van de dader is als volgt: 30-40 jaar, gemillimeterd donker haar, ringbaardje, bril en een spijkerjasje. De politie verzoekt mogelijke getuigen contact op te nemen via 0900-8844.

Aalten - Inbraak in personenauto's Donderdagmiddag (13/4) werd ingebroken in twee personenauto's die geparkeerd stonden op een parkeerplaats bij de begraafplaats aan de Romienendiek. Van de auto's werd een ruit ingeslagen, waarna schoudertassen met daarin geld, een mobiele telefoon en autopapieren werden weggenomen.

Wehl - Inbraak in woningen

- In een woning aan de Lindenlaan is woensdagavond (12/4) ingebroken. Men wist in de woning te komen door een ruit te vernielen. De hele woning werd doorzocht. Vermoedelijk werden de inbrekers gestoord in hun handelingen doordat de bewoners thuiskwamen. Er werden geen goederen weggenomen. - In een woning aan de Peppelpas hebben onbekenden in de nacht van woensdag 12 op donderdag 13 april geprobeerd om in te breken. Er werd geprobeerd om een aantal ramen te forceren, maar dit is niet gelukt.

Braamt/ Zeddam - Woninginbraken

In een woning aan de Hooglandseweg in Braamt is woensdagavond (13/4) ingebroken. Men wist binnen te komen door een ruit te vernielen. Er werden enkele beeldschermen weggenomen. Woensdagavond werd eveneens ingebroken in een woning aan de Kilderseweg in Zeddam. Ook hier werd een ruit vernield en een beeldscherm weggenomen.

Einde berichten

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting Carina de Wijs (055 548 6648)

---- --