Politie Zeeland


---


O-1558-2006. Gewonden op Zeelandbrug
Vrijdag om 10.59 uur vond er op de Zeelandbrug een aanrijding plaats tussen een motor en een personenauto.
De 29-jarige bestuurder van de motor reed met zijn 30-jarige passagiere achter de personenauto die werd bestuurd door een 29-jarige vrouw uit de gemeente Borsele. Beiden kwamen uit de richting Goes. De bestuurster van de personenauto remde voor stoplichten. De motorrijder kon zijn motor niet op tijd tot stilstand brengen en botste tegen de personenauto.
Zowel de bestuurder van de motor als zijn passagiere, beiden afkomstig uit Brugge, raakten gewond. De man raakte gewond aan zijn handen en de vrouw is met nekletsel naar het ziekenhuis vervoerd.
De 35-jarige inzittende uit Vlissingen van de personenauto heeft nekklachten door het ongeval.
De motor is geheel vernield evenals de achterzijde van de personenauto.
De Zeelandbrug is enige tijd afgesloten geweest.

O-1559-2006. Banden gestolen
Tussen donderdag 19.00 uur en vrijdag 9.00 uur zijn er vier banden met velgen van een personenauto gestolen op de Hogeweg in Burgh Haamstede.
Toen de Duitse eigenaar 's ochtends bij zijn auto kwam zag hij dat zijn auto op bierkratjes stond in plaats van banden.
De waarde van de banden met velgen loopt in de honderden Euro's.

O-1560-2006. Wegpiraat aangehouden
De politie Zeeland heeft vrijdag om 10.53 uur op de A58 bij het tankstation Selnisse in 's Heer Arendskerke een man aangehouden wegens diverse verkeersovertredingen.
De 37-jarige man uit Vlissingen reed met zeer hoge snelheid op de A58. Er werden snelheden van meer dan 170 km/u geconstateerd. De man haalde rechts in en reed op te korte afstand van zijn voorligger. Toen de man even daarop ging tanken werd hij aangehouden.

---- --