2e persbericht van vrijdag 14 april 2006

Eindhoven, 14-04-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Politie houdt man aan voor illegaal plakken

Op de Rechtestraat is vrijdag rond 7.55 uur een 25-jarige man uit Breda aangehouden. Hij werd door een agent betrapt toen hij bezig was posters te plakken op een electriciteitskast op de Kerkstraat. Op deze plek is het niet toegestaan posters te plakken. De man is na verhoor heengezonden met een proces-verbaal. Zijn posters zijn in beslag genomen.

Eindhoven: Politie zoekt getuigen na vondst bewusteloze vrouw

Vrijdagochtend rond 7.30 uur is op de Anconalaan een nog onbekende bewusteloze vrouw aangetroffen. Zij lag naast een personenauto (grijze Opel Corsa) op de grond. De vrouw is overgebracht naar een ziekenhuis. Het is onduidelijk wat er met de vrouw gebeurd is. De politie onderzoekt de identiteit van de vrouw en de toedracht. De politie roept getuigen op zich te melden. Dit kan bij de Gezamenlijke Recherche Eindhoven op telefoonnummer 0900-8844.

Eindhoven: Fietser gewond geraakt bij ongeval

Op de Aalsterweg is vrijdag rond 13.20 uur een 83-jarige fietser uit Eindhoven gewond geraakt. Een 26-jarige automobilist uit Eindhoven reed vanaf de Looyakkerstraat de kruising met de Aalsterweg op. Hij moest stoppen voor de fietser die over het fietspad van de Aalsterweg reed. Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee met elkaar in botsing en kwam de fietser ten val. Hij brak daarbij zijn heup. Hij is opgenomen in het ziekenhuis.

Helmond: Aanhangwagen gestolen

Vanaf een bedrijfsterrein aan de Vossenbeemd is tussen donderdag 19.00 en vrijdag 13.00 uur een aanhangwagen gestolen. Een hekwerk werd opengeknipt. Het kenteken van de aanhangwagen is 02-WT-92.

Nuenen: Inbraak bij bedrijf

Tussen donderdag 18.00 en vrijdag 8.50 uur is ingebroken bij een bedrijf aan de Hoge Brake. Er werd een gat in het dak gemaakt om binnen te komen. De buit bestond uit een grote hoeveelheid parfums.