Gemeente Amersfoort

Persbericht

Afdeling Communicatie

nummer: 063

datum: 10 april 2006

Openingstijden gemeentelijke diensten rond Pasen

Goede vrijdag (14 april), zaterdag 15 april en Tweede Paasdag (maandag 17 april) zijn het stadhuis van Amersfoort, inclusief de loketten van de afdeling burgerzaken, het Archief Eemland en de Informatiewinkel in Stadsinformatiecentrum De Observant gesloten.

Begraven
Het crematorium en de begraafplaatsen van Amersfoort zijn gesloten op Goede Vrijdag en zaterdag 15 april. Er is wel gelegenheid tot cremeren en begraven. Tweede Paasdag is het kantoor van Rusthof eveneens gesloten. Die dag is er géén gelegenheid tot cremeren en begraven.

CNME

Het Centrum voor Natuur- en Milieu-Educatie (CNME) is gesloten op Goede Vrijdag, zaterdag en Eerste Paasdag. Maandag 17 april (Tweede Paasdag) is het CNME geopend.

Markten, wonen en parkeren

De markten worden gewoon gehouden.
Wooninformatiecentrum Woonkompas en vrijwilligerscentrale Ravelijn zijn dicht op Goede Vrijdag en Tweede Paasdag. Het kantoor van de NV Parkeren is Goede Vrijdag gewoon geopend. Tweede Paasdag is het kantoor gesloten.

Huisvuil
De ROVA haalt op Tweede Paasdag geen huisvuil op. Hierdoor wordt de inzameling van restafval, gft-afval en oud papier en karton van maandag 17 april verplaatst naar zaterdag 15 april. Het kan voorkomen dat het huisvuil op een ander tijdstip wordt ingezameld dan u gewend bent. De ROVA vraagt daarom de container op de dag van inzameling voor 07.30 aan de straat neer te zetten. Met vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice van ROVA, telefoonnummer (033) 422 85 00 of via e-mail: klantenserviceamersfoort@rova.nl.

Informatie: voor meer informatie over de openingstijden van de gemeentelijke diensten kunt u contact opnemen met de gemeentelijke Informatiewinkel, telefoon 033 469 57 41.


---- --