RTL Group

Driemaal Jim op 14 april bij RTL 4

Op vrijdag 14 april ziet de RTL 4-kijker driemaal Jim Bakkum voorbij komen. De zanger/acteur/danser, die in 2003 op 15-jarige leeftijd doorbrak met het RTL 4-programma Idols, schittert in op volgorde van uitzending RTL Boulevard, Baantjer en Albert.

Jim heeft onlangs de clip opgenomen voor zijn nieuwe single Dapper En Sterk, zijn eerste Nederlandstalige single die tevens verbonden is aan de nieuwe bioscoopfilm Asterix En De Vikingen. RTL Boulevard was daar bij en toont op vrijdag 14 april bovendien de eerste beelden van de clip.

De Baantjer-aflevering betreft De Cock En De Moord Op Elvis, die met maar liefst 3.144.000 kijkers van 6 jaar en ouder op vrijdag 24 oktober 2003 de best bekeken aflevering ooit is van de populaire politieserie. Tijdens een wedstrijd treden tientallen Elvis look-alikes op als hun idool. Eén ervan, Johnny Black, is in zijn kleedkamer met geweld om het leven gebracht. De Cock probeert zich te verplaatsen in het fanatisme van de fans en zal uiteindelijk de moord oplossen met een beetje hulp van de King zelf. Jim is overigens niet de enige zanger in De Cock En De Moord Op Elvis. Huub van der Lubbe van de Nederlandstalige rockgroep De Dijk geeft eveneens acte de présence. Een andere gastrol komt voor rekening van Gerard Cox.

Direct na Baantjer maakt Jim zijn opwachting in Albert. In de tweede aflevering van de vrijdagavondshow van Albert Verlinde is Jim samen met zijn vriendin Gaby Blaaser te gast voor een uitgebreid gesprek en brengt hij voor het eerst zijn nieuwe single live ten gehore.

Uitzending: RTL 4, vrijdag 14 april:

- RTL Boulevard, tussen 18.35 en 19.30 uur.
- Baantjer, tussen 20.30 en 21.30 uur.

- Albert, tussen 21.30 en 22.30 uur.


---

--------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, persdienst RTL Nederland via tel. 035 - 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.persdienstrtlnederland.nl bezoeken

© 2006 RTL Nederland / IP