PolisDirect meet klanttevredenheid met Yoursurvey

ZALTBOMMEL, 20060414 -- Polis Direct heeft gekozen om haar klanttevredenheid online te onderzoeken met Yoursurvey. Tot en met 9 mei worden alle klanten van Polis Direct gevraagd naar hun mening over hun verzekeraar.


Bewuste keuze
Via een e-mail (verstuurd vanuit het Yourzine e-mail marketing platform) worden de klanten gevraagd naar het productenpakket, de dienstverlening, de website en het nieuwe logo van Polis Direct. Een bewuste keuze voor een online onderzoek, want de verwerking verloopt sneller en overzichtelijker.

Onderzoek op maat
Yoursurvey is een product van het online marketingbureau Yourzine. Yoursurvey levert volledig op maat gesneden digitale onderzoeken. Met Yoursurvey is iedereen in staat om op eenvoudige wijze onderzoeken in alle verschijningsvormen aan te maken en op uiteenlopende manieren te publiceren (e-mail, website of mobiele toepassingen). De respons wordt vervolgens omgezet in elke gewenste rapportagevorm.

Over Yourzine
Yourzine, opgericht in 2001, is de specialist op het gebied van online marketing; e-mail marketing, sms marketing, online onderzoek en (online) media planning. Wij bieden onze klanten deze media vanuit één geïntegreerd software platform om het inzicht in de effecten van campagnes direct en overzichtelijk aan te bieden. Voor meer informatie, kijk op www.yourzine.nl.

Naast software levert Yourzine ook strategisch advies en ondersteuning bij het ontwerpen en verzenden van e-mail uitingen en volledige online campagnes. Yourzine is actief in zowel de profit als non-profit sector en wordt ingezet door onder meer: de Bijenkorf, Martinair, Het Nederlandse Rode Kruis, IKEA, CZ Actief in Gezondheid, ANWB, TNT, Wolters-Noordhoff, Mazda, Mexx International en Livera.

Yourzine is een onderdeel van LECTRIC
LECTRIC is een full service internetpartner die zich richt op informatie-uitwisseling en communicatie tussen mensen en organisaties, gebruikmakend van internettechnologie. LECTRIC adviseert, ontwikkelt, implementeert en leidt op.
Voor meer informatie, kijk op www.lectric.nl.




Yourzine