Digitale Gemeente Houten

Woodpeckers neemt met ruime zege de kop over

vrijdag 14 april 2006 - Bron: Trefpunt

HOUTEN - In de wedstrijd zaterdagavond tegen New Stars in Nieuwegein kwamen beide teams moeizaam op gang. Na twee minuten stond er nog 0-0 op het scorebord. Door een aantal driepunters kwam de stand na één periode toch nog op 15-20.
In de tweede periode trok New Stars zich terug op de eigen helft. Het mocht niet baten. Woodpeckers/Red Devils liep verder uit. Bij rust was de stand 32-43 in het voordeel van de ploeg uit Houten. Het Nieuwegeinse publiek begon zich na de rust te roeren en New Stars kwam terug in de wedstrijd. Ze naderden tot op één punt 51-52. Daarna was het echter gedaan. Woodpecker/Red Devils liet zich niet intimideren en speelde weer met volle overtuiging. Door een aantal prachtige driepunters en fraaie inside scores startten ze de 4e periode met een voorsprong van 12 punten. Dertien punten verschil waren nodig om de koppositie over te nemen. In het 4e kwart stapelde New Stars fout op fout. Woodpeckers/Red Devils liep over New Stars heen en won uiteindelijk met 68-95. Hiermee nemen ze de koppositie van New Stars over bij aanvang van de play offs, die na het paasweekend starten.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).