Eten.nu opent vernieuwde website

TILBURG, 20060415 -- Diessen, 15 april 2006 - Maaltijden bestel- en bezorgbemiddelaar ETEN.NU heeft per 14 april 2006 haar nieuwe website www.eten.nu geopend. Door een aantal concrete vernieuwingen is de bezorgservice voor restaurateurs, alsmede het bestelgemak voor klanten, verder vergroot.


Snel en gemakkelijk eten bestellen

ETEN.NU maakt het mogelijk om via het internet snel en gemakkelijk een restaurant voor bezorg- én afhaalmaaltijden te vinden. Ruim anderhalf jaar geleden introduceerde ETEN.NU als enige bezorgsite landelijk de mogelijkheid voor restaurateurs om gratis in te schrijven op haar site. Inmiddels kent de website dagelijks duizenden hits. Onder meer door een toenemend aantal deelnemers, innovatieve technieken en een veranderend wensenpatroon van klanten, ontstond de behoefte aan een nieuwe, verbeterde website.

Op de nieuwe site kunnen restaurateurs zelf hun menukaart online beheren en is meer ruimte vrijgemaakt voor het etaleren van acties en speciale aanbiedingen. Bovendien is het nu mogelijk om ETEN.NU te integreren in de eigen website, waardoor eetgelegenheden ook via de eigen site door klanten bereikt kunnen worden. Deze mogelijkheden maken ETEN.NU tot een uniek concept in Nederland

Onderscheiding door optimale service

In de sterke markt van bezorgsites onderscheidt ETEN.NU zich door een optimale service aan zowel restaurateur als klant. Voor de ondernemer is instappen kosteloos. Als enige aanbieder heeft ETEN.NU bovendien een spaarsysteem ontwikkeld: de Bonus Topps. Dit systeem maakt het mogelijk om te sparen voor gratis gerechten en garandeert een grotere klantenbinding.

Oprichters Peter Spijkers en Roel Moret werken sinds 2003 nauw samen om hun project te verfijnen. Amper twee jaar later staat ETEN.NU in de nationale top drie van bezorgsites. Door continue innovatie is het Spijkers en Moret gelukt om een ultieme bestelmodule te lanceren, die onder meer qua bestelgemak, bereikbaarheid en kostenbesparing, een revolutie in de bezorg- en afhaalwereld zal ontketenen.




ETEN.NU