Schepping 100% zeker

Schepping een doorgaand proces

DEN HAAG, 20060414 -- Nieuwe inzichten en een nieuwe visie helpen de mens succesvol te werken aan een betere wereld. Zo is de tijd gekomen voor een veranderingsproces. Het is een mysterie hoe de ontwikkelingsgang van de mens tot nu toe is verlopen. Het is een doorlopend proces dat in deze tijd helder en rationeel doorgaat. In de ratio van die ontwikkeling dient de jonge generatie te weten hoe nieuwe wegen in te slaan.


Mijn verantwoordelijkheid

Ik ben me bewust van mijn verantwoordelijkheid waar het gaat om al hetgeen nu volgt. Ten eerste ervaar ik dagelijks de tussenkomst van een hogere macht of opperwezen. Ten tweede is mij door middel van een bovennormale, op feiten berustende ervaring duidelijk gemaakt dat het doelbewust scheppen van het universum 100% zeker is.

Alles aangaande schepping behoort tot het gebied der wetenschap. Het onderwerp boeit en voedt mijn hang naar zakelijk denken. Ik ken de vele vragen die men stelt als het om schepping gaat. De meeste zijn alleen te beantwoorden vanuit een vermoeden. Echter, voor al mijn concrete uitspraken sta ik volledig in. De wereld komt in beweging. Nu is het de juiste tijd voor een resultaatgericht beleid om daarmee een nieuw tijdperk in te gaan.

Ik kom uit een familie die in belangrijke mate, posten in het zakenleven bezet. Ook ik heb een onderneming geleid en ben rationeel ingesteld. Mijn wens om nooit een visioen te hoeven zien, ging niet in vervulling. Gegrepen door de oogverblindende schoonheid van de aanblik, aanschouwde ik enkele minuten lang de visualisatie van mijn opdracht; werken aan een betere wereld. Later zal ik dit in een boek beschrijven.

Een politieke oplossing voor mondiale vraagstukken is er niet. Ook in de toekomst is dit volstrekt onmogelijk. De bevrijding van miljoenen verdrukten uit de goot van onze samenleving is politiek onhaalbaar en gaat over op individuele mensen. Daartoe is United Mandate opgericht. Ze staat los van politiek en religie en slaat helder nieuwe wegen in. Dit middels een gestuurde, integrale aanpak. Een totaal nieuw gegeven.

Wanneer schepping 100% zeker een rationeel gegeven is, verbonden aan evolutie en de ontwikkelingsgang van de mens, dan heeft het leven een doel en zullen wij mensen daar individueel naar toe moeten werken. Dit vindt u terug in de naam United Mandate. Ieder mens gaat met een opdracht door het leven. Een persoonlijk mandaat. Nuchter en zakelijk vormgegeven.

De zo noodzakelijke veranderingen komen niet vanzelf. Wij ouderen hebben de plicht de jonge generatie een leefbare wereld na te laten. En de jongeren de mogelijkheden aan te reiken die wereld duurzaam instand te houden.

Voor een debat, dialoog of discussie belt u 06 43 407 369 of 06 11 222 485.

J. Koemans ­ United Mandate (mail@unitedmandate.com)




Ingezonden persbericht