Ingezonden persbericht


"REVEALED"

Nieuws maandelijks CNN programma over briljante persoonlijkheden


1e aflevering op15 april met Vivienne Westwood

CNN start met een nieuw maandelijks programma genaamd 'Revealed' dat inzicht biedt in de innerlijke belevingswereld van 's werelds meest briljante denkers, creatieve kampioenen en inspirerende leiders.

Het programma biedt een intieme kijk in het leven van mensen die bewonderd worden in de wereld van het bedrijfsleven, de kunst, de wetenschap en de sport. In iedere aflevering worden de gangen gevolgd van een prominent persoon; CNN reist mee en volgt hen in de aanloop naar een belangrijk moment in hun professionele leven.

De prominenten zijn meestal bij het grote al bekend door artikelen die verschijnen in de media en TV optredens. Toch lijken ze vaak mysterieus en ongrijpbaar. CNN probeert deze personen te doorgronden en de kijker inzicht te bieden in hun levensstijl, hun passies, hun inspiratie, hun werk en hun motivatie.

Aflevering 1: Vivienne Westwood
De eerste aflevering staat in het teken van de Britse mode-ontwerpster Vivienne Westwood die 'Revealed' toestaat om tijd met haar door te brengen in de aanloop naar de Parijse modeweek. Westwood neemt 'Revealed' mee op reis van haar verleden naar het heden, ontmoet de mensen die vorm gaven aan haar leven en vraagt zich af waar haar werk haar in de toekomst zal brengen. Westwood vertelt aan CNN: "On the one hand, I'm called avant garde, and on the other side I know that ideas come from tradition, they come from the technique of tradition, they come from looking at wonderful things that people did in the past."

"Revealed" wordt uitgezonden op:

Zaterdag 15 april om om 13.30 uur en 19.30 uur

Zondag 16 april om 9.30 uur en 15.30 uur en 20.30 uur

Maandag 17 april om 15.30 uur en 19.30 uur


---

Noot voor de redactie (