Politie Zeeland


---


W-1563-2006 Winkelinbraak in Middelburg
Zaterdag tussen middernacht en 04.30 uur werd ingebroken in een winkelpand in de Langeviele.
De toegang tot de zaak werd geforceerd en er werden sieraden en gsm's weggenomen. De waarde van de gestolen goederen is onbekend.

W-1564-2006 Onder invloed in Middelburg
Op de A58 bij Middelburg werd zaterdag om 04.14 uur een 36-jarige Amerikaanse automobilist betrapt op rijden onder invloed.m 04.14 uur een 36-jarige Amerikaanse automobilist betrapt op rijden onder invloed.
De man kreeg en rijverbod van 6 uur en een boete van E 385,-.

W-1565-2006 Woninginbraak in Vlissingen
Afgelopen nacht werd ingebroken in een woning aan de Zuiderbaan.
De bewoners werden wakker van glasgerinkel en toen zij gingen kijken bleek een laptop ter waarde van enkele honderden euro's uit de woning weggenomen te zijn.

O-1566-2006 Eenzijdig ongeval in Tholen
Op de Molenvlietsedijk reed zaterdag om 04.10 uur een 22-jarige Thoolse automobilist met zijn auto van het talud.
Hij kwam uit de richting van Oud Vossemeer en raakte voor de afslag met de Eeweg aan de linkerzijde van de weg in de berm. Bij een stuurcorrectie botste hij tegen een boom. De auto tolde een keer rond en reed daarna het talud af. De ambulance kwam ter plaatse omdat de man klaagde over een pijnlijke voet. Hij bleek geen letsel te hebben opgenomen. De auto werd geheel vernield.

O-1567-2006 Openbare dronkenschap in Goes
Op de Grote Markt in Goes werd zaterdag om 02.25 uur een 31-jarige man uit die plaats aangehouden.
Nadat hij op het politiebureau een bekeuring terzake openbare dronkenschap had gekregen werd hij weer in vrijheid gesteld. Buiten ging de man voor het politiebureau staan plassen, ook hiervoor kreeg hij een bekeuring.

O-1568-2006 Inbraak in bedrijfskantoor in Goes
In de nacht van donderdag op vrijdag werd ingebroken in een bedrijfskantoor in de Wulfaertstraat in Goes.
De toegang werd verkregen door het vernielen van een ruit. Uit het kantoor werden enkele laptops gestolen. De waarde is niet bekend.

Z-1569-2006 Auto rijdt tuin in, Terneuzen
Op de kruising Buitenhaven / Schependijk / Kennedylaan reed een 18-jarige Terneuzense automobilist zaterdag om 02.55 uur een tuin in.
De bestuurder reed over de Buitenhaven en wilde linksaf de Kennedylaan oprijden. Hij verloor de controle over zijn voertuig en botste tegen het hek en de heg van een woning. Daarna kwam hij in de tuin tot stilstand. De man bleef ongedeerd maar de auto, het hek en de heg raakten beschadigd.

Z-1570-2006 Hasj, hennep en openstaande boetes, Terneuzen
Tijdens een controle werd op de Buitenhaven in de auto van een 30-jarige man uit Zelzate een geringe hoeveelheid hasj en hennep aangetroffen waarvan de bestuurder afstand deed.
De Belg moest ook ruim zeshonderd euro aan openstaande boetes betalen.


---- --