RTL Group


Wereldkampioen en Nederlands kampioenschap rally wekelijks uitvoerig in 'RTL Rallyreport' bij RTL 7
Het autorallyseizoen gaat weer van start. Ook dit jaar volgt RTL RallyReport, gepresenteerd door Frank Verhoeven en vanaf 16 april te zien bij RTL 7, wekelijks zowel het Wereldkampioenschap (WRC) als het Nederlands Kampioenschap op de voet.

Het Wereldkampioenschap telt zestien wedstrijden en de karavaan van constructeurs en coureurs doen landen als Japan, Mexico en Finland aan. Het decor voor het WWereldkampioenschap is adembenemend en gevarieerd te noemen. Met duizelingwekkende snelheid gaan de zorgvuldig geconstrueerde bolides rakelings langs de naaldbomen in de verse sneeuw van Finland of door het verstikkende stof van het zonovergoten Mexico.

Het Nederlands Kampioenschap omvat acht wedstrijden, waaronder de Rally van Hellendoorn en de fameuze nachtrally rondom het Brabantse dorpje Achtmaal. Naast uitvoerig aandacht voor het Wereldkampioenschap Junioren, belicht RTL RallyReport ook tests met rallyautos en komen aansprekende personen binnen de rallysport aan het woord. Binnen het Nederlands Kampioenschap wordt het wederom een spannende strijd tussen de Groep A-Mitsubishi van Peter Bijvelds en de Toyota Corolla World Rally Car van Frits van Eerd. De Wedstrijdverslagen van de acht rally's worden aangevuld met fraai onboard-materiaal, spectaculaire helikopterbeelden en analyses vanuit de 'RTL RallyReport-studio door nationale- en internationale rallyrijders.

Uitzending RTL 7: wekelijks, vanaf zondag 16 april, tussen 12.45 en 13.35 uur.


---

---------------
Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Onno Posthuma, persdienst RTL Nederland, via tel: 035 6718667 of onno.posthuma@rtl.nl.

© 2006 RTL Nederland / IP