Warming-up WK-menteam gehandicapten 2e Paasdag

BARCHEM, 20060331 -- In Barchem geeft dit team tijdens de Paardenbeurs een demonstratie. Leden van De Bergmenners verzorgen mendemonstraties. Verder zijn er demonstraties voltige, is er een kuur op muziek uitgevoerd door kinderen en worden er menlessen verzorgd. Ook Pipi Langkous is met haar paard aanwezig. Speciaal voor de kinderen zijn er rond het thema Pipi Langkous tal van activiteiten.


Op Tweede Paasdag, 17 april 2006, vindt in manege De Heksenlaak, Zwiepseweg 32, Barchem (gemeente Lochem), weer een Paardensport en rijtuigenbeurs plaats. Deze beurs is al meer dan tien jaar een begrip. Dit jaar is ervoor gekozen om, vooruitlopend op de wereldkampioenschappen samengestelde menwedstrijdsport voor menner met een lichamelijk beperking, die in Hellendoorn gehouden worden van 6 t/m 10 september 2006, de Nederlandse WK deelnemers een prominente rol te geven tijdens deze beurs. Het Nederlandse WK menteam van menners met een lichamelijke beperking zal mendemonstraties verzorgen. De beurs, die wordt georganiseerd door menvereniging De Bergmenners, is van 10.30 tot 16.30 uur geopend. Een deel van de beursopbrengst zal worden gedoneerd aan Stichting Mensport Hellendoorn, die het wereldkampioenschap in september organiseert.

In en rond de manege worden tal van activiteiten georganiseerd. In de kleine rijhal staan standhouders met ruiter- en menartikelen. Ook koetsen, karren, eggen en boerengoederen zijn aanwezig. In de grote rijhal zijn doorlopend shows en demonstraties. Leden van het Nederlandse WK menteam van menners met een lichamelijke beperking vertonen hun menkunsten. Leden van De Bergmenners verzorgen mendemonstraties. Verder zijn er demonstraties voltige, is er een kuur op muziek uitgevoerd door kinderen en worden er menlessen verzorgd. Ook Pipi Langkous is met haar paard aanwezig. Speciaal voor de kinderen zijn er rond het thema Pipi Langkous tal van activiteiten. De organiserende vereniging verzorgt een show met dresseerkarren en een vaardigheidswedstrijd.
Voor meer informatie en huur van standruimte kunt u zich wenden tot Kees de Geeter 06-13800854 geeterhpc@zonnet.nl




Ingezonden persbericht