Politie Zeeland


---


O-1598-2006 Personenauto gestolen
Vanaf een parkeerterrein bij een vakantiepark aan de Hageweg in Bruinisse is tussen zondag 18.00 en maandagmiddag 15.00 uur een personenauto gestolen.
Het betreft een zwarte Mercedes ML270 voorzien van het Duitse kenteken DAC369.

W-1599-2006 Frontale botsing tussen bromfiets en personenauto
Op de Boulevard de Ruyter in Vlissingen zijn maandagmiddag een personenauto en een bromfiets frontaal met elkaar in botsing gekomen.
Een 17-jarige bromfietsster uit Middelburg haalde in een bocht een auto in en botste vervolgens frontaal op een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 29-jarige Middelburger. De 17-jarige Middelburgse liep bij de aanrijding geen letsel op, haar brommer en de voorzijde van de auto raakten wel beschadigd.

O-1600-2006 Auto in de sloot
Op de N59 te Serooskerke (S) is maandagmiddag rond 16.15 uur een 21-jarige vrouw uit de gemeente Cromstrijen (ZH) met haar auto in de sloot beland.
De vrouw verklaarde dat ze even niet goed oplette waardoor zij in de rechterberm reed en vervolgens in de sloot belandde. Zijzelf kwam met de schrik vrij, haar auto raakte rondom beschadigd.

O-1601-2006 Jongeren aangehouden voor openlijke geweldpleging
In Nieuwdorp heeft de politie zaterdagavond rond 22.15 uur 8 jongeren in de leeftijd van 15- t/m 19 jaar, uit de gemeenten Borsele en Goes, aangehouden voor openlijke geweldpleging.
Rond 22.00 uur was een melding binnengekomen dat een groepje jongeren een aantal banden in brand wilde steken aan de Hertenweg. Ter plaatse werd er wel een vuurtje aangetroffen maar geen jongeren meer. Een zoekslag in de omgeving leverde 8 aanhoudingen op. Na het afleggen van een verklaring op het politiebureau werden ze allemaal weer in vrijheid gesteld.

W-1602-2006 Bejaarde fietser ten val
Een 80-jarige Middelburger heeft maandagmiddag een hoofdwond opgelopen nadat hij met zijn snorfiets ten val was gekomen tegen een geparkeerde auto.
Rond 15.30 uur haalde hij op het fietspad van de Paul Krugerstraat in Vlissingen een groepje fietsers in en verloor hierbij vermoedelijk zijn evenwicht. Hij kwam met zijn hoofd tegen de buitenspiegel van een geparkeerde auto aan en kwam vervolgens ten val. Hij is met een hoofdwond voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

---- --