Politie Drenthe

Dinsdagmiddag

Assen, 18-04-2006

Inbraak in bouwkeet
MEPPEL Tussen vrijdag en dinsdag werd er ingebroken in een op de bouw staande gereedschapcontainer aan de Valeriaan. De container werd met grof geweld opengebroken waarna een hoeveelheid elektrisch handgereedschap werd meegenomen. (06-133418)

Politie bekeurt beginnende bestuurder
PEIZE Dinsdagmorgen werd een 19-jarige autobestuurder uit Peize bekeurd. Deze beginnende bestuurder, sinds 7 april jl. zijn rijbewijs, reed over de Groningerweg in de richting van Peize. Hierbij overschreed hij de maximum snelheid van 80 kilometer per uur met 30 kilometer per uur. Tevens haalde hij een voor hem rijdende auto in zonder richting aan te geven. De man heeft zijn eerste punt op zijn rijbewijs te pakken. (06-133558)

Politie bekeurt na waarschuwing alcomobilist
BEILEN Vanmorgen is een 49-jarige autobestuurder uit Westerbork bekeurd voor het rijden onder invloed. De man was kort daarvoor nog aan het politiebureau geweest om een afspraak te maken voor het doen van aangifte. Toen een politieman een alcohollucht bij de man waarnam vertelde deze dat dit door zijn medicatie kwam. Hierna vertrok de man in zijn auto. Toen de politie hem echter in de Oosterstraat controleerde blies de man 500 ug/l. Hij werd aangehouden. (06-133526)

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Ron Reinds: 0592 36 1280