Ingezonden persbericht


persbericht

Hilversum, 11 april 2006

Bnn cash cab met de jeugd van tegenwoordig en geert hoes

Binnenkort vervoeren Edo Brunner en Kürt Rogiers in hun BNN CashCab wel heel bijzondere gasten. De Jeugd Van Tegenwoordig spelen op 19 april mee in de spelshow van BNN en op 24 april viert Geert Hoes zijn verjaardag in de BNN CashCab. De spelshow is elke werkdag, met uitzondering van vrijdag, te zien van 20.00 uur tot 20.25 uur op Nederland 2.

In BNN CashCab stappen nietsvermoedende passagiers in de taxi voor een normale taxirit. Althans dat denken ze; in deze taxi valt juist veel geld te verdienen. Het enige dat de kandidaten moeten doen is het beantwoorden van een aantal kennisvragen. Er kan maximaal 1000 euro verdiend worden, maar als het antwoord fout is, kost dit een leven. Na drie vragen fout beantwoord te hebben, zijn de passagiers door hun levens heen en worden ze uit de BNN CashCab gezet. De resterende afstand naar hun bestemming moeten zij lopend afleggen.

De kandidaten krijgen algemene vragen op zich afgevuurd en naarmate het bedrag op de teller oploopt, neemt ook de moeilijkheidsgraad toe. Gelukkig hebben de kandidaten twee hulplijnen als ze een vraag niet weten. De mogelijkheid bestaat om een telefoontje te plegen naar een bekende, ook mogen ze de hulp van voorbijgangers inroepen...maar tijd is geld. Als de bestemming bereikt is, moet de laatste vraag gesteld zijn en weten de passagiers of ze met lege handen uit BNN CashCab stappen of dat de taxichauffeur hen een leuk geldbedrag uitbetaalt.

Voor meer informatie en fotomateriaal:
BNN Communicatie, Marieke Saly, 035-6555333, marieke.saly@bnn.nl