Landstede


Vandaag mega sportdag voor Right to Play

Het Thomas a Kempis College en Landstede Sport & Bewegen houden op woensdag 19 april op verschillende locaties in Zwolle een groots opgezette Sportsponsordag.

De leerlingen en studenten zamelen al fietsend, lopend en skatend zoveel mogelijk geld in voor de actie Right to Play. Deze organisatie organiseert sport en spel voor de meest achtergestelde kinderen van de wereld.

Naast de sponsorloop volgen de deelnemers clinics bij onder andere Landstede Basketbal, Landstede Volleybal, FC Zwolle, Squash Zwolle en Dansschool Ria van Diffelen.

De opbrengst van deze ludieke Sportsponsordag wordt s middags bekend gemaakt, en overhandigd aan Right to Play. De officiële overhandiging gebeurt om drie uur op het Thomas a Kempis College aan de Schuurmanstraat met medewerking van WZRV/Landstede Acrogym. De studenten doen nog meer voor Right to Play.

Op school wordt aandacht besteed aan de acties van deze organisatie met behulp van een lesbrief. Daarnaast gaan leerlingen hun eigen T-shirt rondom dit thema ontwerpen.

Landstede en TAK willen met deze actie de studenten en leerlingen bewust maken van het feit dat niet iedereen in de wereld de mogelijkheid heeft om te leren en te sporten. De onderwijsinstellingen hebben maatschappelijke betrokkenheid, sport en sportiviteit hoog in het vaandel, en gaan voor waarde(n)vol leren.

Landstede Beroepsopleidingen

Thomas a Kempis College