Gemeente Capelle a/d IJssel

Uit de collegevergadering van 18 april 2006

Op dinsdag 18 april 2006 heeft het college van burgemeester en wethouders onder andere de volgende besluiten genomen:

Definitieve aanvraag Impulsbudget ISV

Het college heeft besloten de definitieve aanvraag voor het deelproject Herinrichting buitenruimte Librije voor het Impulsbudget Stedelijke Vernieuwing in te dienen bij het ministerie van VROM. Doel van dit project is het herinrichten van dit gebied in aansluiting op het woonervaringsproject van Com.wonen in de woontoren aan de Librije. [Procedurevoorstel: mededelingenlijst commissie Stedelijke Ontwikkeling.]

Nederlandse Veteranendag

Het college heeft ingestemd met het organiseren van een ontbijt voor de Capelse veteranen op 29 juni 2006. Na evaluatie wordt besloten of hiervan een jaarlijks evenement wordt gemaakt. De kosten voor deze dag worden voor 2006 gedekt uit de post onvoorzien. Na de eerdergenoemde evaluatie van het eerste veteranenontbijt en de daaraan te koppelen besluitvorming worden de kosten, in principe, meegenomen bij de actualisatie van de meerjarenbegroting voor 2007 en de volgende jaren.

n.b. aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend. De formele bekendmaking van de besluiten geschied waar nodig op de gemeentepagina in de IJsselpost of door persoonlijke toezending aan belanghebbenden.