Ingezonden persbericht


Reiswebsite mateloos populair bij iedereen die het koude nederland wil ontvluchten

Zoover.nl biedt indruk van accommodaties in woord en beeld

Nijmegen, april 2006 - Zoover.nl, de onafhankelijke reiswebsite met vakantiebeoordelingen voor én door reizigers is mateloos populair. Dit blijkt niet alleen uit het enorme aantal bezoekers dat benieuwd is naar de ervaringen van hun voorgangers of naar de weersomstandigheden ter plaatse, maar ook uit de ruim 194.000 meningen die op de site staan. De zoekmogelijkheden en routing van de site zijn duidelijk en de criteria waarop een accommodatie beoordeeld kan worden zijn groot. Vanaf april is het ook mogelijk foto's van bestemmingen en accommodaties te tonen. Zoover is niet alleen informatief, maar ook erg leuk.

Middellandse Zee het meest vertegenwoordigd
Iedereen wil weten of ze wel de juiste keuze maken. Wat biedt de vakantiebestemming die ze voor ogen hadden? Wat zijn de ervaringen van anderen? Hoe is hún oordeel? De goede en slechte ervaringen van anderen geven een duidelijk beeld van de accommodatie, of dat nou hotels, resorts, cruiseschepen, vakantieparken of campings zijn. Er staan op dit moment zo'n 194.000 beoordelingen online over ruim 63.000 accommodaties. Met 11.731 bestemmingen in 135 landen heeft Zoover dekking over een groot deel van de wereld. De beoordelingen van landen rond de Middellandse Zee zijn het meest vertegenwoordigd.

De accommodatie in beeld
Op de site is van elk werelddeel een overzichtelijke kaart weergegeven. Bestemming aanklikken met de muis en vervolgens doorklikken naar de gewenste accommodatie. Naast bijvoorbeeld prijs-kwaliteitverhouding, is ook te lezen of het onderkomen geschikt is voor familievakanties. Verder geeft Zoover in samenwerking met Weeronline informatie over het klimaat en een 14-daagse weersverwachting per bestemming. De strakke lay-out en gemakkelijke navigatie bieden mogelijkheden ter uitbreiding van de functionaliteit. Zo kunnen er vanaf april vakantiefoto's van de accommodatie bij de beoordeling geplaatst worden. Er is geen betere weergave van de situatie ter plekke te bedenken. Directeur Rob Driessen heeft nog meer in petto: "We gaan de komende tijd nog meer nieuwe mogelijkheden aan Zoover.nl toevoegen, zoals forums met vraag en antwoord."

Over zoover.nl
www.Zoover.nl is een onafhankelijke en gratis vakantiewebsite waarop vakantiebestemmingen en accommodaties zoals hotels, appartementen, vakantieparken, en campings worden beoordeeld. Door reizigers, voor reizigers. Daarnaast is direct te zien waar een accommodatie geboekt kan worden. Bovendien stuurt Zoover.nl iedere maand een informatieve digitale nieuwsbrief naar ruim 55.000 e-mailadressen.



Ingezonden persbericht