Ingezonden persbericht


Persuitnodiging

Onderwerp: Persbijeenkomst Olympisch Netwerk Brabant

TOPSPORT BRABANT

Locatie: Maaspoort Sport & Events, marathonloop 1, 's-Hertogenbosch De Vide - zaal

Datum: Donderdag 20 april 2006
Tijdstip: 17.00 uur
(Voorafgaand aan het play-offduel Basketbal Eiffel Towers Den Bosch)

Olympisch Netwerk Brabant kiest voor nieuw initiatief "Topsport Brabant" zorgt voor Olympische successen"

Op de laatste edities van de Olympische Spelen presteerde Nederland uitstekend. De provincie Noord-Brabant voerde binnen die Nederlandse prestaties de boventoon. Om die positieve resultaten voor de komende edities van de Olympische Spelen te behouden dan wel te verbeteren, wil het begeleidingsorgaan, het Olympisch Netwerk Brabant, de ondersteuning en begeleiding van de Brabantse (top)sporter en talenten uitbreiden. Zo wil men uiteindelijk komen tot een uniek topsportklimaat in de provincie Noord-Brabant.

Om deze doelstellingen te behalen heeft men daarom het nieuwe initiatief "TOPSPORT BRABANT" in het leven geroepen. Topsport Brabant zal op een unieke manier de samenwerking zoeken met het regionale bedrijfsleven.

Dit om zo de ruim 800 topsporters en talenten in de provincie Noord - Brabant richting de volgende Olympische Spelen facilitair en financieel te begeleiden zodat iedere sporter zich volledig kan richten op zijn of haar sportcarrière en zo te komen tot grootse prestaties.

Het Olympisch Netwerk Brabant presenteert op donderdag 20 april haar plannen rondom "Topsport Brabant" aan het regionale bedrijfsleven.

U willen wij, als persrelatie, tevens voor deze bijeenkomst van harte uitnodigen om zodoende u ook te informeren over de innovatieve plannen op het gebied van de ontwikkeling van de Brabantse topsport.