Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Naarden, 18 april 2006

Radio Veronica's ochtendshow organiseert NK Typemachine gooien

Op Nationale Secretaressedag, donderdag 20 april, organiseert Radio Veronica's ochtendshow 'Kicken Wordt Wakker!' het Nederlands Kampioenschap Typemachine gooien. DJ Patrick Kicken zal donderdagochtend om 07.00 uur bij de studio van Radio Veronica het startschot geven voor het kampioenschap.

Alle secretaresses en andere stoere vrouwen die aanstaande donderdagochtend een gooi willen doen naar de titel 'Nederlands Kampioene Typemachine gooien', kunnen zich via typemachine@radioveronica.nl opgeven. De secretaresse die het verst gooit met een typemachine wordt beloond met de titel en mag een nieuw mantelpakje uitzoeken, inclusief schoenen, op kosten van Radio Veronica.

Radio Veronica-DJ Patrick Kicken is iedere werkdag van 05.00-09.00 uur te horen bij Radio Veronica met zijn ochtendprogramma 'Kicken Wordt Wakker!'.

Radio Veronica is met de beste 80's & 90's hits en dj's als Rob van Someren, Patrick Kicken, Kas van Iersel, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Peter Teekamp, Erwin Peters, Arlo van Sluis, Colin Banks, DJ Silverius, Silvan Stoet en DJ Sven in heel Nederland via de ether, kabel en Digitenne te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.

Noot voor de redactie -