Gemeente Bernheze


#RSS

Inloopavond herinrichting Nistelrodeseweg

De aanleg van de A50 heeft ook voor de gemeente Bernheze de nodige gevolgen voor de verkeersstromen. De N603 (Nistelrodeseweg) heeft bijvoorbeeld een geheel andere functie gekregen. Daarom heeft de provincie Noord-Brabant besloten deze weg over te dragen aan de gemeente Bernheze.

De vormgeving en de inrichting van de Nistelrodeseweg moet aangepast worden op de nieuwe functie De eerste ideeën zijn inmiddels op papier gezet van doorgaande weg naar de snelweg A50

Dinsdag 2 mei 2006
Om de eerste ideeën aan de inwoners voor te leggen, vindt er op 2 mei 2006 een inloopavond plaats. Deze avond vindt plaats in Cultureel Centrum de Pas in Heesch van 18.00 uur tot 21.00 uur. Tijdens deze inloopavond informeren wij u over alle aspecten van het project. U krijgt een persoonlijke toelichting over de inrichtingsvoorstellen, uitvoering en de positieve gevolgen van de herinrichting.
Om een goed beeld te krijgen van de reacties, vragen wij de aanwezigen om een reactieformulier in te vullen. Dit formulier, dat ook te downloaden is via de gemeentelijke website, kunt u tot en met 16 mei 2006 naar de gemeente sturen of afgeven in het gemeentehuis. Met deze reacties gaan we het inrichtingsvoorstel verder uitwerken. Wij berichten u hier uiteraard weer over.

Meer informatie
Vanaf 27 april kunt u het ontwerp hier downloaden en uw reactie geven via het reactieformulier.

feed