Marjanne riemens communicatie

P E R S B E R I C H T
Etten-Leur, 20 april 2006

Up-to-date met trendy kousen
The Supply Company biedt exclusieve oranje WK sok

De spelers van het Nederlands Elftal treden tijdens de Wereldkampioenschappen in Duitsland aan in een compleet nieuw tenue. The Supply Company wilde niet achterblijven en ontwierp een exclusieve oranje WK sok, waarmee Nederlandse (zaken)mannen zich subtiel kunnen aansluiten bij de heersende trend deze zomer.

Angélique van Gils van The Supply Company bedient de Nederlandse zakenman met First Class Oranje WK-sokken. De exclusieve sok, gemaakt van honderd procent Egyptisch katoen, is geribbeld, heeft een spanningsvrij boord en is verkrijgbaar in twee verschillende lengtes: kuit- en knielengte (oftewel de kous). Een handgekettelde gladde naad voorkomt irritatie aan kuit en tenen. De First Class oranje sokken van Socksupply worden in Italië geproduceerd. Strenge kwaliteitscontrole, de beste natuurgarens, jarenlang vakmanschap en de modernste machines geven de First Class sok van Socksupply een 'teenlengte' voorsprong.

Abonnement op sokken
De klassieke oranjesok maakt deel uit van de exclusieve sokkencollectie van The Supply Company. Angélique, telg uit de befaamde Van Gils-familie, bedacht een concept waarmee de doordeweekse leefstijl zo efficiënt mogelijk wordt ingedeeld met comfortverschaffende zaken. The Supply Company voorziet de Nederlandse zakenman namelijk van een abonnement op sokken. Zoekgeraakte sokken of setjes die niet bij elkaar passen vormen zo nooit meer een probleem. Afhankelijk van het soort abonnement, krijgt de ontvanger op permanente basis stijlvolle sokken verpakt in een duurzaam, stoffen zakje dat door de brievenbus kan. The Supply Company biedt uitsluitend kwaliteitssokken aan waarbij er keuze is uit de First Class sokken en kousen van Egyptisch katoen of wol, comfortabele en modieuze Business Class sokken en specials zoals Fly & Care kniekousen die de bloedcirculatie van de benen bij lange vliegafstanden stimuleren. Met het 'abonnement op sokken'van The Supply Company, houdt iedereen op simpele wijze de voorraad sokken op orde tegen een vaste prijs.

Oranje sok
De Oranje WK sokken maken deze zomer deel uit van de abonnementen die The Supply Company biedt. Deze kwaliteitssokken zijn verkrijgbaar in de maten: 40-42, 43-45, 46-48. Naast de sok in de oranje kleur is deze First Class sok ook verkrijgbaar in het zwart, blauw en antraciet. Deze sok heeft dezelfde kwaliteit als het oranjemodel. Een abonnement op deze exclusieve WK sokkenserie is er al voor 29,50 euro.

Kies via de site www.thesupplycompany.nl uit het 'oranje-abonnement' of één van de andere abonnementen. Onder het motto 'different socks for different men' biedt Socksupply de keuze uit diverse kwaliteiten en kleuren. Behalve Socksupply biedt The Supply Company ook een T-shirtsupply, een abonnement op T-shirts en voor dames Pantysupply, het pantyabonnement.

Bij gebruik fotomateriaal vermelden: Foto Lourens Smak. Locatie T-huis Breda.


Noot voor de redactie,