Gemeente Tilburg

Datum
19 april 2006

Aanleg rioolaansluitingen Felixhof

Start werkzaamheden donderdag 20 april 2006

Op donderdag 20 april 2006 worden in opdracht van de gemeente Tilburg enkele rioolaansluitingen aangelegd voor meerdere nieuwbouwwoningen in het Felixhof. De werkzaamheden zijn ter hoogte van huisnummer 62 en 51. Op de achterzijde van deze brief vindt u een tekening met de exacte locatie.

Inhoud werkzaamheden

Bij de nieuwbouw woningen in het Felixhof worden rioolaansluitingen naar het hoofdriool aangelegd. Tijdens de werkzaamheden wordt de verharding opengebroken en is de weg, ter hoogte van de werkzaamheden, tijdelijk volledig afgesloten voor verkeer.

Uitvoeringsplanning

Afhankelijk van het weer, starten de werkzaamheden op donderdag 20 april en duren ongeveer 1 à 2 werkdagen.

Tijdelijk verkeersmaatregelen

Het Felixhof is ter hoogte van de werkzaamheden, op donderdag 20 april tussen 09.00 uur en 17.00 uur volledig afgesloten voor het verkeer. Overige rioolaansluitingen vinden buiten de rijbaan plaats en vormen geen hinder voor het verkeer. Wij verzoeken u vriendelijk om de aanwezige parkeerplaatsen vrij te houden en uw auto op donderdag 20 april en vrijdag 21 april ergens anders te parkeren. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Meer informatie
Hebt u nog vragen over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Anton Maas, toezichthouder rioolaansluitingen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 540 83 13.

( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan riolering, wegen, groen en gemeentegebouwen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl


-----------------------


---- --