Alphacomm breidt uit

Alphacomm group bv

Rotterdam, 20 april 2006
Alphacomm Transaction Services sluit haar eerste kwartaal van 2006 succesvol af. Niet alleen financieel is het zakelijke telecom bedrijf gegroeid, maar ook intern is er de afgelopen tijd een hoop veranderd. Zo is Mario Keller, voormalig regional manager bij T-Mobile, als salesmanager gestart om het sterk groter geworden sales team meer te gaan begeleiden.

Mario heeft bij T-Mobile jarenlange ervaring opgedaan in het telecom vak. Naast de ervaring in het geven van trainingen aan accountmanagers is hij zelf ook welbekend in het aanbod en de verkoop van mobiele abonnementen. Mario zal binnen Alphacomm het team nog meer een op een gaan begeleiden, zodat de verkoopresultaten per individu voor het komend kwartaal ook weer omhoog gaat. Wij zijn erg blij met Mario Keller als salesmanager binnen Alphacomm, verteld August de Vocht, commercieel directeur Alphacomm Transaction Services. Mario is naast een rasechte verkoper ook een inspirator en zal zeker nog meer ten goede komen in de sales resultaten.

Over Alphacomm
Alphacomm Transaction Services BV levert telecom producten en diensten aan de (groot)zakelijke markt in Nederland. Door partnerships met alle zakelijke vaste-, data- en mobiele operators kan een zeer breed portfolio worden aangeboden. Naast levering geeft ACTS middels de eigen ontwikkelde Telescan(c) objectief advies over de juiste vaste en/of mobiele aanbieder voor de klant, daarbij rekening houdend met de specifieke wensen en het belprofiel. ACTS geeft ook advies aan grote organisaties die een telecom-concept willen bieden aan de aangesloten leden. Het gaat hierbij om overkoepelende contracten tussen aanbieders en organisaties waarbij het individueel aangesloten lid gebruik kan maken van het volume van de organisatie. Daarnaast is Alphacomm Transaction services de partij achter innovatieve concepten als Telecomadvies.nl, de winkel voor particuliere gebruikers van telecom producten, en Naambelwijzer.nl, de site om 0800- en 0900 nummers te checken.

Voor overige vragen contact:
Alphacomm Transaction Services B.V.
August de Vocht
Tel: 010- 798 95 10
E-mail: august@alphacomm.nl