Gemeente Zoetermeer

Chapeau beeldje voor Gwen Kooij

Donderdag 20 april ontvangt mevrouw Gwen Kooij het zogenoemde Chapeau beeldje uit handen van de wijkmanager van Palenstein. Mevrouw Kooij krijgt dit unieke beeld als dank voor haar inzet voor de veiligheid en de leefbaarheid in de wijk Palenstein.

Gwen Kooij is een actieve vrijwilliger binnen het opbouwwerk in de wijk. Daarnaast is zij actief bij de voorbereiding van de maandelijkse rommelmarkten aan het Rakkersveld. En binnen het huiskamerproject is mevrouw Kooij actief als gastvrouw. Met haar inbreng van het idee om een regionale vacaturekrant onderdeel te laten uitmaken van het huiskamerproject, is zij ook een belangrijke schakel voor werkzoekenden in de buurt.

Chapeau beeld
Het Chapeau beeld is een initiatief van de gemeente Zoetermeer. Met dit gebaar wil de gemeente haar waardering uitspreken voor mensen die zich inzetten voor de veiligheid en leefbaarheid in de wijk en daarmee een flinke betrokkenheid met hun leefomgeving ten toon spreiden. Elke maand ontvangt een inwoner van een andere wijk een beeld.