Ingezonden persbericht


Persbericht
20 april 2006

VVV Leiden/Holland Rijnland presenteert nieuwe Rembrandtwandeling en voordeelbonnenboekje

Woensdag 20 april 2006 werd de geheel vernieuwde wandeling "In het voetspoor van de jonge Rembrandt" gepresenteerd. Deze wandeling was na 12 jaar trouwe dienst toe aan een facelift en het Rembrandtjaar vormde een welkome aanleiding. Ingrid Brons heeft een geheel nieuwe tekst geschreven, terwijl Engelen & De Vrind de hedendaagse vormgeving verzorgden. Speciaal voor het Rembrandtjaar heeft de VVV ook een boekje met voordeelbonnen uitgegeven, dat gratis wordt meegegeven bij aankoop van een Rembrandtwandeling. Deelnemende bedrijven langs de route kunnen zichzelf zo profileren bij de wandelaar.

Ter gelegenheid van de presentatie liepen de genodigden onder leiding van Bart in 't Veld een deel van de route waarbij Biercafé Lemmy's, Restaurant Frezza en Café Diner De Grote Beer werden aangedaan die de genodigden verrasten met een heerlijke versnapering. De wandeling werd afgesloten bij English Pub North End, alwaar u ook kunt genieten van de expositie van het Rembrandteske werk van portretschilder Kerdy van Vuuren.

De Rembrandtwandeling is te koop bij VVV Leiden, Stationsweg 2d te Leiden en kost E 2,95. Bij de wandeling ontvangt u een voordeelbonnenboekje met meer dan 15 aanbiedingen.

Voor vragen, opmerkingen en fotomateriaal kunt u terecht bij: VVV Holland Rijnland, Frank van Leeuwen of Bart in 't Veld (T: 071-5665607 of 071-5665608).

---- --