Nieuwe website speciaal voor PenO-ers

Reed business information

Reed Business Information lanceert www.penoactueel.nl, een website speciaal voor PenO-ers op operationeel en managementniveau.
www.penoactueel.nl houdt PenO-ers op de hoogte van nieuws en actuele ontwikkelingen in hun vakgebied. De site wordt dagelijks voorzien van nieuwe P&O-actualiteiten en minimaal twee keer per week van de laatste vacatures. De weblogcommentaren van mensen uit de praktijk, de poll en de reageeropties bij de artikelen bieden PenO-ers de mogelijkheid (inter)actief mee te praten over hun vakgebied.

Op www.penoactueel.nl vinden zij nieuws, achtergrondinformatie, checklists, tools en interessante links, P&O-vacatures, een weblog, een poll/stelling, een agenda. De site besteedt aandacht aan de verschillende werkgebieden van de PenO-er: arbeidsrecht, werving & selectie, arbeidsomstandigheden, verzuim & reïntegratie, administratie, opleiding & ontwikkeling, arbeidsvoorwaarden, medezeggenschap en management.

Met www.penoactueel.nl is de doelgroep op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op alle voor hen relevante vakgebieden. De site biedt handvatten voor het inbedden van veranderingen in de organisatie, of in ieder geval een route naar de oplossing.

Bij www.penoactueel.nl hoort een gratis e-nieuwsbrief. Deze verschijnt twee keer per week.

www.penoactueel.nl is een product van de uitgeefgroep Human Resources van Reed Business Information.
Meer informatie:
Fondsuitgever: Seb van der Kaaden 070-4415232
Marketing manager: Erwin Lauffer 070-4415106