April 2006

Ontdek het sportieve Valencia
De komende maanden is de Spaanse regio Valencia erg sportief. In de maand april vindt in Valencia het WK motorrijden plaats op het Chestre Race Circuit. Deelnemers van over de hele wereld komen deze derde ronde van het WK Motorrijden in Valencia rijden. Daarnaast vinden in mei 2006 de voorrondes van de 32e America's Cup plaats. De 32e America's Cup zal in 2007 in Valencia plaatsvinden. Het WK Motorrijden
Op 21, 22 en 23 april 2006 vindt de 3e ronde van de "Corona Extra World Superbike Championship 2006" plaats in Valencia. Dit motorevenement vindt plaats op 5 verschillende continenten. Na de eerste twee wedstrijden in Qatar en Australië vindt nu dan de derde ronde plaats op het Cheste Race Circuit in Valencia. Het programma van 23 april ziet er als volgt uit: de derde ronde van de "Superbike" (SBK) en "Supersport" (SS) en de eerste ronde van de "Superstock".

Voorrondes 32e America's Cup in Valencia
De 32e editie van de America's Cup vindt in 2007 plaats in de wateren van de Spaanse regio Valencia. Valencia is als gastland gekozen voor deze zeilrace, vanwege haar aangename klimaatomstandigheden en centrale ligging in de Mediterranee. Tijdens deze zeilraces strijden de deelnemers om de America`s Cup. The 32e America's Cup werd in 2004 geopend in Marseille met de Marseille Louis Vuitton Act 1, waarbij 6 teams in de wateren van Marseille streden. In mei 2006 vinden de Valencia Louis Vuitton Races (Act 10-12) plaats. In 2007 zal dan in Valencia uiteindelijk de America's Cup Match plaatsvinden.

De regio Valencia
De regio Valencia ligt in het zuidoosten van Spanje. Deze Spaanse regio heeft een divers aanbod aan cultuur, festiviteiten, stranden en badplaatsen en natuurlijk een aantal grote sportevenementen. De regio Valencia ligt zo centraal in de Mediterranee, dat de verschillende evenementen voor meer dan 300 miljoen Europeanen bereikbaar zijn. Daarnaast heeft Valencia een uitstekend klimaat voor deze verschillende sportevenementen.

Naast deze twee grote sportevenementen heeft Valencia nog een andere sportieve kant, namelijk de sporten voor de toeristen zelf. Valencia heeft verschillende watersporten die beoefend kunnen worden, verschillende wandelroutes die door de hele regio lopen en meer dan 20 golfbanen. Ontdek het sportieve Valencia en bezoek deze veelzijdige Spaanse regio!

Over TMC
TMC is een marketing-, communicatie- en representatiebureau, gespecialiseerd in de toeristische branche (business to business en business to consumer) en gevestigd in hartje Amsterdam. TMC-kernwoorden zijn: merkgericht denken, creatief, professioneel, betrokken, nuchter en hands-on mentaliteit.


---

--------------------------------

Meer informatie WK Motorrijden: www.worldsbk.com

Meer informatie America's Cup: www.americascup.com

Meer informatie Valencia: www.landvalencia.com

Meer informatie TMC: http://www.travelmc.com/

Noot voor de redactie (