Hudson kondigt organisatiewijziging aan

Lensink van berkel comm.

Persbericht

Hudson kondigt organisatiewijziging aan

Amsterdam, 20 april 2006- Hudson Nederland voert een wijziging in de organisatiestructuur door en past daarop de personele bezetting aan. Hierbij wordt een aantal contracten voor bepaalde tijd niet verlengd en zal een aantal medewerkers intern en extern worden herplaatst. Een sociaal plan voorziet onder andere in begeleiding naar een nieuwe betrekking elders. De sales-inspanningen van de business units Werk & Mobiliteit en Verzuim Management worden samengevoegd en versterkt en daarnaast investeert Hudson in een Knowledgecenter.
De twee business units worden in belangrijke mate gestuurd door overheidsingrijpen. Op dit moment consolideert de markt zich, mede doordat door de overheid aanbestede raamcontracten voor re-integratie van uitkeringsgerechtigden veel minder kandidaten 'opleveren'dan op basis van de contracten te verwachten was. De marktontwikkelingen hebben Hudson geconfronteerd met een overbezetting op onderdelen van de organisatie bij een gelijktijdige behoefte naar versterking van andere organisatieonderdelen, zoals onderzoek & ontwikkeling. De nieuwe structuur is naar verwachting medio juni geïmplementeerd.

Over Hudson
Hudson levert oplossingen voor een tekort of teveel aan medewerkers. Of voor niet goed functionerende of verzuimende werknemers. Het werkterrein van Hudson omvat dan ook een breed spectrum aan hoog kwalitatieve diensten zoals verzuimaanpak, career development, outplacement, reïntegratie, werving & selectie en assessments. Met meer dan 4000 medewerkers, opererend vanuit 140 kantoren in 27 landen, is Hudson wereldwijd een toonaangevende speler op het gebied van Human Resources.

Noot voor redactie,