Landstede


Landstede Kinderopvang bij Sportvereniging HTC

Sportvereniging HTC en Landstede hebben een intentieovereenkomst met betrekking tot een sportieve Buitenschoolse Opvang (BSO) van 8 tot 14 jarigen.
De naam van de BSO is: Landstede Toptijd!
De locatie bevindt zich op sportpark de Pelikaan in Zwolle.

De voorzitter van sv HTC Jan ter Burg (rechts) en Jan Hoogenberg van Landstede tekenden de overeenkomst. Landstede Toptijd! wordt gevestigd in het clubhuis van sportvereniging HTC in Zwolle, op het sportpark de Pelikaan. In het clubhuis worden de kinderen na schooltijd in een speciaal voor hen ingerichte ruimte opgevangen.

Het wordt een plek waar kinderen graag komen, waar ze vriendjes en vriendinnetjes kunnen ontmoeten, waar ze na een lange schooldag even bij kunnen komen.

De sportactiviteiten van Landstede Toptijd! vinden plaats op het sportveld van HTC. Daarnaast wordt gekeken naar de mogelijkheden van samenwerking met andere clubs en faciliteiten op sportpark De Pelikaan.

Belang van sporten en bewegen
Sport verbindt mensen en stimuleert jong en oud bij hun talentontwikkeling. Daarom worden ook studenten van Landstede betrokken bij sportieve activiteiten van Landstede Kinderopvang en krijgt de sportieve ontwikkeling van kinderen bij de buitenschoolse opvang veel aandacht.

Voor een kind is het belangrijk te leren omgaan met verliezen én winnen. Samen met andere kinderen binnen een team een doel bereiken is leerzaam en leuk.

Bovendien kunnen regels met betrekking tot omgangsvormen door middel van sporten op een speelse en makkelijke manier worden overgebracht.

Bij sporten horen regels en een spel is spannend als het volgens de regels wordt gespeeld. Bovendien kunnen kinderen in deze sportiefste BSO van Zwolle kennismaken met verschillende sporten.

Landstede Kinderopvang

Website SV HTC