Gemeente Zwolle

Integratieraad Zwolle zoekt nieuwe leden


Datum uitgave: 19-04-2006
De integratieraad adviseert het college van B&W over alle aangelegenheden op het terrein van inburgering- en integratiebeleid van de gemeente Zwolle voor zowel allochtonen en autochtonen. De Integratieraad bestaat uit maximaal twaalf leden en een onafhankelijke voorzitter die rechtstreeks door het college van B&W worden benoemd. Medewerkers in dienst van de gemeente Zwolle, kunnen niet als lid van de Integratieraad worden benoemd. De Integratieraad vergadert zes keer per jaar of vaker wanneer dit nodig is.

De Integratieraad heeft een vacature voor: een lid met een allochtone afkomst.

Functie
Van de kandidaten (m/v) wordt gevraagd, dat zij op bestuurlijk niveau een bijdrage kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van het beleid. Verder is het wenselijk dat zij ervaring hebben met integratievraagstukken en in staat zijn een inhoudelijk bijdrage te leveren aan het werk van de Integratieraad.

Reageren
Heeft u belangstelling voor het lidmaatschap van de Integratieraad? Stuur dan vóór 22 mei 2006 uw schriftelijke reactie aan Integratieraad, p/a postbus 1064, 8011 BB Zwolle. Of per mail naar integratieraad@zwolle.nl. Na een selectieronde zal de Integratieraad de kandidaat voordragen voor benoeming door Burgemeester en Wethouders.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op de site van de Integratieraad, www.integratieraadzwolle.nl (zie link onderaan deze pagina) of contact opnemen met de secretaris de heer G. Schrijver, (038) 42 16 050. Externe instanties:
integratieraad

Bron: afdeling communicatie

Datum van 19-04-2006 tot 02-05-2006