Ingezonden persbericht


James Patterson, een van de bestverkopende auteurs ter wereld, deelde vandaag 5.000 exemplaren van zijn nieuwe boek Zij die gaan sterven, uit aan reizigers in de trein. Treinreizigers waren blij verrast met de boeken. Veel fans van Patterson grepen de gelegenheid aan om de auteur, die nu voor het eerst in Nederland is, persoonlijk te ontmoeten en het boek te laten signeren.

De persfoto kunt u vrij gebruiken o.v.v. 'foto: Gerlinde de Geus'. (opvragen bij afzender)

James Patterson
Wereldwijd zijn er van deze auteur meer dan 100 miljoen boeken verkocht. Zijn boeken zijn vertaald in bijna 40 talen en twee van zijn boeken over de detective Alex Cross zijn inmiddels verfilmd. Acteur Morgan Freeman speelt de hoofdrol in Kiss the Girls en Along Came a Spider.

treinrit
James Patterson reisde vandaag vanaf Amsterdam, via 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Rotterdam, Apeldoorn, Amersfoort, weer terug naar Amsterdam. Hij vertrok rond half tien en kwam zal rond 4 uur weer terug in Amsterdam. De treintour past in de NS campagne "Tijd voor lezen". Treinreizen en lezen is een goede combinatie, dus reizigers kunnen direct beginnen in het boek Zij die gaan sterven, die zij van James Patterson uitgedeeld krijgen.

Met vriendelijke groet,

Michel Hueber
hoofd persvoorlichting

NS
Corporate Communication
Hoofdgebouw IV
Laan van Puntenburg 100
Postbus 2025
3500 HA Utrecht
T 030 - 235 33 68
F 030 - 234 14 16
www.ns.nl