Gemeente Hardenberg



Kamerleden op bezoek in Hardenberg

Persbericht, 18 april 2006

De drie Zwolse Kamerleden Arie Slob (ChristenUnie), Co Verdaas (PvdA) en Eddy van Hijum (CDA) brengen vrijdag 21 april 2006 een bezoek aan Hardenberg. Ze maken kennis met wethouders van de gemeente, Wavin Nederland en Beter Wonen Vechtdal.

De drie Kamerleden bezoeken regelmatig bedrijven en organisaties in de regio. Ervaringen en informatie die ze opdoen, nemen ze mee naar Den Haag.

Gemeente

De dag begint met een ontmoeting met de drie wethouders van de gemeente Hardenberg: Douwe Prinsse (CDA), Joost Liese (PvdA) en Jannes Janssen (ChristenUnie). Tijdens een gesprek komen actuele, regionale onderwerpen aan bod.

Wavin

Daarna wordt een bezoek gebracht aan het kantoor van Wavin Nederland in Hardenberg. Namens het bedrijf zijn Henk ten Hove ( (lid van de Management Board van Wavin) en Maarten Roef (Managing Director Wavin North West Europe). Na een korte presentatie en een gesprek over lokale thema's krijgt de delegatie een rondleiding over het Wavin-terrein.

Woningcorporatie

Met vertegenwoordigers van Beter Wonen Vechtdal wordt geluncht en een bezoek gebracht aan Kruserbrink en aan een woonzorgproject in Slagharen. Volkshuisvesting, samenwerkingsverbanden en specifieke projecten komen aan de orde.