TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 20-04-2006

Televisie
TROS TV SHOW
Uitzending vrijdag 21 april
Nederland 2 - 21.30 uur

RITA VERDONK EN JAMIE OLIVER IN TROS TV SHOW

Op dit moment is Rita Verdonk de meest geliefde en meest gehate politica van Nederland. Onlangs stelde zij zich kandidaat als lijsttrekker voor de VVD. In de TROS TV SHOW een zeer persoonlijk gesprek met de minister van Vreemdelingenzaken & Integratie. Wie is de vrouw achter 'IJzeren Rita'?

Jamie Oliver is misschien wel 's werelds bekendste tv-kok, en dat is knap voor iemand van amper 30 jaar. De grote, kleine man was even in Nederland, in zijn eigen restaurant Fifteen in Amsterdam. Presentator Reinout Oerlemans kookt met Jamie en heeft een openhartig gesprek met hem over zijn kookimperium, zijn rijkdom en zijn familieleven.

Journalist Alberto Stegeman maakt en presenteert het televisieprogramma 'Undercover in Nederland'. Onlangs kwam hij met een spraakmakende uitzending over kinderporno. In de TROS TV SHOW praat hij over de gevaren van zijn undercoverwerk en de gevolgen voor zijn privé-leven.

De Nederlandse illusionist Christian Farla kreeg onlangs de Merlin Award, een internationale onderscheiding die ooit al aan grootheden als David Copperfield en Siegfried & Roy is uitgereikt. Op dit moment is Christian Farla door die onderscheiding officieel de beste illusionist ter wereld! Met Reinout praat hij over zijn succes en laat hij een van zijn beste trucs zien .




TROS