AutoRai

Volkswagen verzorgt mobiliteit PSV

(4/21/2006)
PSV en Volkswagen gaan met ingang van het nieuwe voetbalseizoen (2006-2007) voor een periode van vier jaar een verbintenis met elkaar aan. Zowel de A-selectie als technische- en medische staf en directie en management gaan Volkswagen rijden. Alle dieselautoâs zullen worden voorzien van een dieselpartikelfilter.
Tevens hebben beide partijen de intentie uitgesproken gedurende de contractperiode een aantal zeer milieuvriendelijke Volkswagen-modellen in te zetten. Dit zijn onder meer de Polo BlueMotion â met een verbruik van 1 liter brandstof per 25 kilometer.

Volkswagen verbindt zich aan de landskampioen als Partner, wat inhoudt dat zij in de sponsorpiramide direct onder de hoofdsponsor Philips opereert. De club is zeer verheugd over de verbintenis. âVolkswagen staat voor kwaliteit en verantwoorde mobiliteit, zowel op het gebied van veiligheid als een gezonde leefomgeving. Zaken die ook wij als zeer belangrijk ervaren en waar we graag ons steentje aan bij willen dragenâ, aldus Manager Commerciële Zaken & Relatiebeheer Miriam van Moll.

Topsport
PSV en Volkswagen werken in ieder geval samen tot en met het seizoen 2010. Volkswagen is zeker geen onbekende in de Nederlandse topsport. Zo is het merk sinds 1994 verbonden aan NOC*NSF. Daarnaast ondersteunt het merk diverse andere voetbalclubs uit de eredivisie waaronder Feyenoord.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster