Gemeente Maassluis

Wegafsluitingen bij rioolwerkzaamheden Bilderdijklaan

Enkele weken geleden zijn de werkzaamheden voor de vervanging van de riolering in een deel van de Sluispolder-West van start gegaan. De hoofdrioolbuizen worden vervangen en er wordt een apart stelsel aangelegd voor de afvoer van hemelwater. De eerste fase in de G.A. Brederolaan heeft wat vertraging opgelopen, maar inmiddels zijn de werkzaamheden voor de volgende fase in de Bilderdijklaan van start gegaan. De rioleringswerkzaamheden zorgen er voor dat er tijdelijke afsluitingen van de wegen voor het verkeer noodzakelijk zijn.

Tot en met vrijdag 28 april 2006 is de Bilderdijklaan vanaf de toegang tot het Wipperspark tot aan de Laan 1940 - 1945 afgesloten voor verkeer. Ter plaatse zijn de omleidingen aangegeven.

Van maandag 1 mei tot en met woensdag 24 mei wordt gewerkt aan de rioolrenovaties van de Bilderdijklaan, Staringstraat (gedeeltelijk) en de toegang tot het Wipperspark. De Bilderdijklaan wordt dan tussen de G.A. Brederolaan en de Staringstraat afgesloten voor het verkeer. Ook de Staringstraat is tussen de Bilderdijklaan en het Da Costaplein afgesloten.

In het kader van de werkzaamheden en ter bevordering van de verkeersdoorstroming is het eenrichtingsverkeer in de Mgr. W.M. Bekkerslaan ter hoogte van appartementencomplex Schuurhof tot nader order opgeheven.