Gemeente Heemskerk


woensdag, 19 april 2006

Begroetingsochtend 65-jarigen van Heemskerk

HEEMSKERK - Op donderdagochtend 20 april vindt de jaarlijkse begroetingsochtend plaats. Vanaf 08.45 uur begroeten de burgemeester en wethouders de Heemskerkers die in 2006 de leeftijd van 65 jaar bereiken. Ter voorbereiding op deze nieuwe levensfase wordt er informatie verstrekt over de extra faciliteiten, voorzieningen in het welzijnswerk en mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Ook is er gelegenheid om plenair vragen te stellen aan het bestuur.

Voor het tweede jaar vindt de bijeenkomst buiten het gemeentehuis plaats. Door de overweldigende belangstelling moet worden uitgeweken naar De Culturele Cirkel in Heemskerk. In de grote zaal worden de 65- jarigen welkom geheten door burgemeester Schneiders. Vervolgens houdt de wethouder ouderenbeleid de heer O.R. Wagner een toespraak. Verder is er een film te zien, die gemaakt is door Welschap, Balie Zes en de Stichting Gezamenlijke ouderenbonden Heemskerk.

Informatiemarkt
In de pauze is het mogelijk een informatiemarkt te bezoeken, waarop diverse Heemskerkse organisaties zichzelf presenteren. Ook is er gelegenheid om een persoonlijk praatje te maken met een van de bestuurders. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje. In de foyer draait in een doorlopende vertoning een videofilm over Heemskerk. De begroetingsochtend duurt tot ongeveer 11.30 uur. De 65- jarigen hebben hiervoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen.
---