Athlon Holding

b

Dit is een gezamenlijke openbare mededeling van De Lage Landen International B.V. ("De Lage Landen" of de "Bieder") en Athlon Holding N.V. ("Athlon"). Niet voor uitgifte, publicatie of verspreiding, geheel of gedeeltelijk, in of naar de Verenigde Staten, Australië, Canada, Italië of Japan. Deze mededeling vertegenwoordigt geen openbaar bod om gewone aandelen Athlon te kopen, noch een verzoek om gewone aandelen Athlon aan te bieden, maar is een aankondiging als bedoeld in artikel 9g lid 1 sub a van het Besluit toezicht effectenverkeer 1995.

DE LAGE LANDEN EN ATHLON HERBEVESTIGEN VERWACHTE MOMENT VAN UITBRENGEN VAN DE VOORGENOMEN OPENBARE BIEDING

Hoofddorp/Eindhoven, 21 april 2006

In navolging op het gezamenlijke persbericht van De Lage Landen en Athlon op 22 maart 2006, bevestigen de Bieder en Athlon, dat goede voortgang is geboekt bij de voorbereidingen voor de voorgenomen aanbevolen openbare bieding door De Lage Landen op alle uitstaande aandelen Athlon voor een bedrag van EUR 30,25 in contanten per gewoon aandeel, in welke prijs is inbegrepen het recht op dividend over het boekjaar 2005 (het "Voorgenomen Bod").

Het uitbrengen van het Voorgenomen Bod is onderworpen aan een aantal voorwaarden, waaronder toestemming van de Europese Commissie, alsmede het verrichten van een confirmatory due diligence onderzoek. Alle noodzakelijke processen ter vervulling van deze voorwaarden zijn in gang gezet en vorderen. Een definitieve beslissing met betrekking tot het Voorgenomen Bod zal worden genomen na het voldoen aan de bovengenoemde voorwaarden, welke zo spoedig mogelijk gevolgd zal worden door publicatie van een biedingsbericht. Zoals reeds aangegeven in het gezamenlijke persbericht van 22 maart 2006, verwachten De Lage Landen en Athlon dat het Voorgenomen Bod in de tweede helft van mei 2006 zal worden uitgebracht door middel van de publicatie van een biedingsbericht.

Het is de intentie van De Lage Landen om de heer R.C. Vermaat (nu bestuurslid van De Lage Landen Translease) te benoemen als bestuurslid van de toekomstige gezamenlijke autolease divisie, welk bestuur verder zal bestaan uit de heren N. van den Eijnden en J. Slootweg (nu leden van de raad van bestuur van Athlon).

Dit is een openbare mededeling ingevolge artikel 9g lid 1 sub a van het Besluit toezicht effectenverkeer 1995.

Verdere informatie:

Voor Athlon Holding N.V. Voor De Lage Landen mr. J.E. Demper, Secretaris Raad van Bestuur drs. J.A. de Monchy, Manager General Affairs Tel: +31 (0)23 567 5700 Tel. +31 (0)40 233 9777 E-mail: jandemper@athlonholding.nl E-mail: j.a.monchy@delagelanden.com

Dit persbericht is gepubliceerd in het Engels en in het Nederlands. De Nederlandse versie prevaleert boven de Engelse versie. ess release - Persbericht - Press release - Pers

1/1


---- --