Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Aantal pagina's: 1

Stopzetting samenwerking tussen Punch Technix en Koenraad Van der Elst

Guido Dumarey benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen

Vijfhuizen, vrijdag 21 april 2006 - De Raad van Commissarissen en de Directie van Punch Technix nv delen mede dat de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 20 april 2006 het ontslag aanvaard heeft van Koenraad Van der Elst als voorzitter en lid van de Raad van Commissarissen.

Koenraad Van der Elst en Punch Technix hebben deze beslissing in onderling overleg genomen. De reden van de stopzetting van de samenwerking is een lopende rechtszaak naar aanleiding van de opstapregeling tussen Koenraad Van der Elst en Punch International nv, de referentieaandeelhouder van Punch Technix. Deze rechtszaak zou mogelijks tot een belangenconflict kunnen leiden.

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders heeft tevens Guido Dumarey benoemd tot nieuw lid van de Raad van Commissarissen. Guido Dumarey is voorzitter van de raad van bestuur van Punch International.

Herman olde Bolhaar wordt de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van Punch Technix.

Directie en Raad van Commissarissen
Punch Technix nv

Vijfhuizen, 21 april 2006

Voor nadere informatie:
Punch Technix nv - de heer M. Maes - tel: 023 558 9050

Over Punch Technix
Punch Technix combineert jarenlange ervaring en geavanceerde productietechnieken met een strategische geografische aanwezigheid en is daardoor de ideale partner voor de ontwikkeling en productie van apparatuur en machines voor toonaangevende leveranciers uit de agro-food industrie, de grafische industrie, de medische industrie en diverse andere sectoren. Ontwikkeling en engineering zijn gevestigd in Nederland, ondersteund door een ultramoderne productiefaciliteit in Namestovo, Slowakije. Daarnaast is Punch Technix actief onder eigen merknamen: onder het label RMS produceert de groep automatische melksystemen voor de grote en middelgrote melkveehouderijen. Punch Technix is genoteerd aan Euronext Amsterdam (PNX) en maakt deel uit van de Punch- groep.

Alle persmededelingen en andere informatie zijn beschikbaar op www.punchtechnix.com
---


---- --