Ingezonden persbericht


+++ Persbericht +++

TVAnytime: TV kijken altijd en overal

Via Internet of een (wireless) thuisnetwerk TV kijken

Hoofddorp, 21 april 2006, ePlaza bv te Hoofddorp komt met een service waarmee het mogelijk is om overal en altijd TV te kunnen kijken via het Internet of via een eigen thuisnetwerk. Je eigen TV kijken via Internet: met een TVAnytime Service kan dat op ieder moment. Via Internet of via je eigen thuisnetwerk kan gekozen worden naar welk kanaal er gekeken wordt: RTL4, Talpa, TMF of voetbal geen probleem. Je kijkt gewoon naar je eigen TV, alsof je in de huiskamer zit. Verder kan ieder TV-programma via Internet of het thuisnetwerk met behulp van de Digitale Video Recorder (DVR) opgenomen worden om later thuis of om via Internet te bekijken. De opgenomen programma's kunnen overzichtelijk in mappen op bijvoorbeeld onderwerp worden weggeschreven. Je kunt een programma via de TVGids selecteren om op te nemen en later via Internet of het thuisnetwerk bekijken.

In principe kun je TV kijken met iedere PC, laptop, PDA, Smartphone etc. met Windows welke aan de specificaties voldoet. Je kan dit via een Hotspot doen, maar ook op het werk, op school, op vakantie, kortom overal. Je kunt via je eigen (wireless) thuisnetwerk overal in het huis of bijvoorbeeld in de tuin naar TV kijken.

Wat heb je nodig: een Windows PC, (een of meerdere) TV Tuner(s), (kabel-)TV, snelle Internet aansluiting en een thuisnetwerk in combinatie met de TVAnytime/BeyondTV software.

Hoe kun via Internet naar je eigen TV kijken: de PC staat thuis zowel aangesloten op Internet als aan een (kabel-)TV aansluiting. Via de Internet aansluiting van de PC kan de TV-tuner door middel van de TVAnytime software gebruikt worden. Hiermee kan de te bekijken zender gekozen worden of een programma opgenomen worden met de Digitale Video Recorder. Verder is het zelfs mogelijk om met de optionele TVAnytime Link thuis op alle PC's via het thuisnetwerk naar TV-programma's te kijken en met de optionele TVAnytime (RF-) afstandsbediening kiezen wat je wilt opnemen of kijken. Deze afstandsbediening hoeft niet in dezelfde kamer gebruikt te worden als waar de computer staat, door middel van de Radio Frequenties gaat hij door muren heen.

TVAnytime Service biedt een aantal extra's: je hebt tevens de beschikking over honderden Internet TV kanalen uit de hele wereld, StrandTV, Live Verkeer Webcams, tientallen Internet muziek stations met muziekclips, RegioTV en meer dan 2000 VideoClips, zowel oude als de allernieuwste. Kortom: wat anderen beloven doet TVAnytime: TV kijken Overal en Altijd.