Magnus Holding NV

Groen licht voor naamswijziging Magnus Holding in Qurius N.V.

21 april 2006 - Tijdens de vandaag gehouden algemene vergadering hebben de aandeelhouders akkoord gegeven voor de naamswijziging van Magnus Holding N.V. in Qurius N.V. Ook hebben zij ingestemd met de andere voorstellen, waaronder de commissarisbenoeming van Lucas Brentjens, voormalig bestuursvoorzitter van Exact Software, de herbenoeming van Jan van Rijt als voorzitter van de Raad van Commissarissen en de geagendeerde statutenwijzigingen.

De naamswijziging in Qurius N.V. past bij de aanscherping van het bedrijfsprofiel als Microsoft-specialist. "Gezien de breedte van ons productenportfolio is volledige focus op Microsoft-technologie een voor de hand liggende keuze van Qurius", meent Eric Thijssen, Director Small & Midmarket Solutions & Partners bij Microsoft. "Het brede portfolio van Microsoft-technologie maakt duidelijke keuzes noodzakelijk. Qurius behoort wereldwijd tot de toptien van partners voor verkoop en invoering van onze ERP- en CRM-applicaties. Een steeds krachtiger concurrentievoordeel is dat Qurius ook in staat is deze oplossingen te integreren met andere technologieën zoals Microsoft Office, integratieplatform Bizztalk en de collaboration-software Sharepoint. Voor Microsoft is Qurius daarmee van grote waarde."

Qurius
Qurius richt zich op architectuur, realisatie en beheer van business- en ICT-oplossingen, gebaseerd op betrouwbare en veilige infrastructuren. Het fundament daarvoor wordt gevormd door de pakket- en platformsoftware van Microsoft. Qurius bestaat uit Qurius Advanced Solutions (professionele softwareontwikkeling en -integratie), Qurius Business Solutions (branchespecifieke bedrijfsapplicaties), Qurius Infrastructure Solutions (ontwerp en beheer van ICT-infrastructuren) en Magnus Management Consultants (business-, IT- en SAP-consulting). Meer informatie is beschikbaar op www.qurius.com.

Contact
Qurius, Caroline Jooren. Telefoon: 035 699 60 60; e-mail: Caroline.Jooren@qurius.com.